Elektro Magazijn
Image default
Dienstverlening

Dé tuinarchitect uit Limburg met virtual reality

Heeft u al eerder een tuinarchitect ingeschakeld voor uw tuinaanleg in Limburg? Vond u het destijds moeilijk om een voorstelling te maken van het eindresultaat aan de hand van de tekening die gemaakt werd? Bij deze tuinarchitect uit Limburg wordt de tuinaanleg concreet, nog voordat er een spade de grond in is gegaan. Hoe? Dankzij de ‘360 VR Jack Hannen App’ van Jack Hannen Hovenier uit Sint Odiliënberg. Uw tuinarchitect maakt een tekening van de plannen voor de tuinaanleg zoals u dat kent: een tweedimensionaal beeld. Maar daarna wordt het echt speciaal. Dankzij de virtual reality techniek wordt er een driedimensionaal beeld gemaakt van uw tuin. Zo krijgt u een overtuigend beeld van het eindresultaat.

Voor elke tuin

Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg kunt u in heel Limburg inschakelen voor uw tuin. Het bedrijf vindt u nabij Roermond, maar ook in Maastricht of Roermond staan deze experts voor u klaar. Het maakt ook niet uit wat voor tuin u wilt aanleggen. U kiest voor deze experts voor het aanleggen van de tuin van uw huis. Van strak aangelegde zen-tuin tot een heerlijke speelweide voor uw kinderen: het kan allemaal. Maar ook wanneer u eigenaar bent van een bedrijf en vindt dat het hoog tijd wordt voor een mooi aangelegde tuin rondom uw pand kunt u bij deze specialisten terecht. Laat een prachtige groene entree maken voor uw bezoekers en klanten, of verblijd uw personeel met een heerlijk groene tuin om hun pauzes in te houden.    

Ervaren personeel en uitstekende machines

Wanneer u een beroep doet op de tuinarchitecten van Jack Hannen Hoveniers uit Limburg voor uw tuinaanleg, dan kunt u rekenen op tal van voordelen. Dit hoveniersbedrijf heeft kennis van zaken, uitstekend vakmanschap en alle diensten van A tot Z. Met ervaren personeel dat als geen ander weet hoe te werken met groen, uitstekende wagens en de al eerder benoemde revolutionaire ’360 VR Jack Hannen App’ schakelt u de beste hoveniers uit de provincie in.