Elektro Magazijn
Image default
Electronica en Computers

Cube Array powerbank is geschikt voor iedere telefoon en gebruiker.

Het is altijd handig als je waar je ook bent, een mobiel hebt met een volle batterij. Het kan enorm vervelend zijn als jouw batterij leeg is, terwijl je je mobiel echt hard nodig hebt. Gelukkig is er nu de oplossing voor iedereen die bijvoorbeeld onderweg de mobiel wil opladen. De powerbank is er voor het opladen van een telefoon als je niet in de buurt bent van een stopcontact. 

De Cube Array is een betrouwbare powerbank die erg makkelijk in gebruik is. Hij is vooral heel erg krachtig in vergelijking met andere powerbanks. Wat erg fijn is, is dat hij werkt met iedere smartphone. Je kunt hem dus ook gemakkelijk even uitlenen aan iemand anders. Binnen korte tijd is je smartphone weer helemaal opgeladen. Vervolgens kan je het apparaatje zelf opladen aan de computer. Gemakkelijk en hij laadt snel op. 

Wat een groot verschil is met andere apparaten, is dat dit apparaat niet zo vaak opgeladen hoeft te worden. Je kunt namelijk ongeveer iedere telefoon minimaal vijf keer opladen voor het apparaat leeg is. Enorm fijn en super handig! Een echte aanrader voor mensen die bijvoorbeeld veel onderweg zijn of gewoon altijd een volle batterij van hun smartphone willen hebben. Cube Array is geschikt voor iedere telefoon en gebruiker.

http://www.cubearray.com