Elektro Magazijn
Image default
Electronica en Computers

Cut the Rope 2: Meer levels, meer mogelijkheden

Cut the Rope 2 voor de iPhone bevat dozijn verdeelde pakketten met ieder 25 levels die je moet doorlopen om het spel uit te kunnen spelen. Om het navolgend pakket los te kunnen spelen moet je sterretjes zien te sparen.

Bovendien worden er met elk nieuw pakje ook weer andere elementen geintroduceerd om de game wat verandering mee te geven. Zo komen er op een bepaald moment spinnen die het snoep verorberen als je niet op tijd het touw doorsnijdt of moet je met behulp van het drukken op ballonnen vaart meegeven aan het snoepje.

De game draait om het voeden van snoep aan een groen monstertje geheten Om Nom. Deze veelvraat heeft ogenschijnlijk eeuwig hongerigheid en vandaar moet jij hem alle level opnieuw snoep gaan overbrengen. Helaas is het snoepje niet echt bij de hand en moet je het snoepje eerst door een puzzel heen zien te krijgen bestaande uit het lossnijden van touwen voor je het snoepje kan overbrengen aan het monstertje.

Door gebruik te maken van de zwaartekracht of van de snelheid die het touw met het snoepje er aan maakt moet je het level door zien te komen. Tijdens het spelen van elke puzzel kun je ook nog 3 sterretjes verzamelen om het voor de echte completionisten onder ons nog even iets lastiger te maken.

In ieder level kun je drie sterretjes halen door de raadsel zo snel als kan op te lossen en alle sterretjes binnen de raadsel te pakken. Dit is niet altijd even gemakkelijk als dat het klinkt, want enkele sterretjes verdwijnen na een paar seconden en die kun je dan niet meer vangen.

http://cuttherope2.nl/cut-the-rope-2-levels/

Gerelateerde artikelen

Gamen hoeft niet duur te zijn

Elektrische sloten online bestellen

Zonnepanelen voor de zakelijke markt