Elektro Magazijn
Image default
Electronica en Computers

Data herstel ondernemingen en particulieren

Experts in data herstel

Data Recovery Nederland biedt graag een oplossing bij het verloren gaan van belangrijke bestanden. Het hoofddoel is data herstel voor elk bedrijf of particulier dat met dataproblemen kampt. Een stroomuitval, virus of ongeluk kan gevolgen hebben voor de opgeslagen data op de computer.

DRN weet raad met deze problemen en kan vaak veel van de data redden. Zij zijn klantgericht en bieden kwaliteit. De klant staat voorop. Veel bedrijven streven klantvriendelijkheid na maar hun acties laten dit niet van zien. DRN belt altijd klanten na en zal geen enkele stap uitvoeren zonder goedkeuring van de klant. Dit wordt ook als vanzelfsprekend gezien. Bij dit vak hoort er zorgvuldig en vertrouwensgetrouw om te worden gegaan met verkregen informatie. Privacy wordt te allen tijde gerespecteerd. Professionaliteit en respect staan voorop. Volledig gratis kan de harde schijf worden onderzocht. Na onderzoek wordt de kans op data herstel bepaald. De klant krijgt vervolgens de keuze of deze recovery plaats moet vinden. Geheel vrijblijvend. 

Data herstellen via DRN

Onderzoek naar oorzaken van dataverdwijning op de computer is de specialisatie van DRN. Wat er ook gebeurd, het streven naar een succesvolle recovery staat centraal. Data herstellen is daarbij het doel. Gelukkig lukt dit ook bijna altijd.
 

Wanneer er sprake is van beschadiging van een gegevensdrager (laptop, computer, usb) is het belangrijk om het hoofd koel te houden. Hoe vervelend en frustrerend de situatie ook is. DRN adviseert om niet zelf te gaan sleutelen aan de computer, daardoor wordt de schade waarschijnlijk alleen maar erger. Het is dus verstandig om de technische werkzaamheden over te laten aan specialisten van DRN. Zij weten precies wat ze doen. In maar liefst 95% van de gevallen kunnen alle gegevens worden gered. Dit maakt dit bedrijf de partner in het geval van een computercrash en het boven water halen van bestanden. Door contact op te nemen met DRN wordt de kans op volledige data herstel direct vergroot. Op de website zijn er tevens belangrijke tips te vinden om de kans te verkleinen dat gegevens in de toekomst verloren zullen gaan. Zoals een schone en stofvrije omgeving. Voorkomen is immers beter dan genezen. Mocht het toch misgaan, dan kunt u terecht bij DRN. Zij doen er alles aan om uw gegevens te redden. Wanneer het niet lukt, dan hoeft u ook niet te betalen. No cure, no pay.

 

http://www.datarecoverynederland.nl/data-herstel.html