Data recovery is ons vak

0 Comments

Data recovery

Data recovery begint bij Data Recovery Nederland via het aanmeldingsformulier en het opsturen van de kapotte mediadrager. U mag deze natuurlijk ook bij ons langsbrengen. Besluit u over te gaan tot opsturen dan vindt u op datarecoverynederland.nl tips over hoe u uw mediadrager het beste kunt verpakken.

Het slagingspercentage om verloren data op uw gecrashte harde schijf te herstellen is bij Data Recovery Nederland maar liefst 95%. Onze data recovery tools staan garant voor succes. Daarom werkt DRN op basis van no cure, no pay. Kijk naar de voordelen van gegevensherstel door DRN op datarecoverynederland.nl en krijg al uw bestanden veilig terug.

Data recovery is ons vak

Wanneer wij een diagnose hebben gesteld voor een gecrashte mediadrager, dan bent u niet verplicht ook de data recovery door te laten gaan. De diagnose is gratis, maar de data recovery niet. Aan de hand van de offerte kunt u bepalen of u tot data recovery over wilt gaan.

‘Een vriendin van mij heeft al haar foto’s bijna verloren door een crash van haar externe harde schijf,’ vertelt Jelle. ‘Ik heb de harde schijf naar Data Recovery Nederland gebracht en wat bleek: op een paar bestanden na hebben ze alles voor haar teruggehaald. Ze was zo onbeschrijfelijk blij.’

Denk aan ons bij verlies van data

Is uw externe harddisk gecrasht? Geen paniek. Data recovery Nederland kan in heel veel gevallen de data weer terughalen. Neem dus direct contact met ons op via datarecoverynederland.nl en wij helpen u uw data weer terug krijgen, van uw dierbare foto’s tot uw zakelijke bestanden.

De prestaties die Data Recovery Nederland met gecrashte datadrager hebben bereikt zijn zeer indrukwekkend. In 95% van de gevallen was het mogelijk om alle data van de defecte datadrager te redden. Meld u gratis aan op onze website en laat u datadrager in eerste instantie gratis analyseren door Data Recovery Nederland.

Ga voor data recovery naar DRN.

http://www.datarecoverynederland.nl/