Galaxy s4

0 Comments
Elektro-magazijn

Galaxy s4

Het topsegment van de smartphones die beschikbaar zijn in Nederland en bij foon4u.nl. Wat voor telefoons vallen daar zoal onder?

  • De iPhone
  • De Sony Xperia
  • De HTC One en de HTC Butterfly
  • De LG Nexus
  • En uiteraard de Samsung galaxy s4

Over het laatste type willen we het graag met u over hebben. De galaxy s4 is zoals u begrijpt de opvolger van de s3 en is in 2013 uitgekomen als de top van de top op het gebied van smartphones. Hij is iets groter dan de s3 en uiteraard een stuk sneller. Wellicht heeft de galaxy s4 het grootste beeldscherm van alle beschikbare smartphones op de markt. Dat maakt het ook wel heel erg aantrekkelijk om er eentje aan te schaffen of niet soms? Met een luxe smartphone zoals de galaxy s4 maakt u echt een statement. Het is allang niet meer alleen toegankelijk voor rijke yuppen. Op de middelbare school maar ook op het werk heeft vrijwel iedereen een smartphone in zijn of haar broek. Hoewel, meestal in de hand, het heeft een grot deel van onze tijd naar zich toegetrokken en als we eerlijk zijn kunnen we nog maar moeilijk zonder dit toestel. Met de galaxy s4 is het dan ook niet anders. Eventjes uw mail checken, de laatste facebook statussen bekijken of de laatste nieuwsberichten volgen op nu.nl, met de galaxy s4 ontkom je zeer zeker niet an deze verleidingen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat de batterij het niet lang volhoudt, dat is allemaal verleden tijd. De ontwikkelaars zijn zo knap tegenwoordig zodat de batterij vele dagen op stand-by mee kan gaan en ook de bel tijd gaat al richting een volle dag. Nu zit u natuurlijk niet 24 uur per dag met uw neus achter de galaxy s4 dus tel maar eens uit hoe lang hij het volhoudt zonder stroom.

De galaxy s4 is van duurzame kwaliteit

Met de galaxy s4 weet u zeker dat u iets moois in huis hebt gehaald. De batterij gaat lang mee zoals we daarnet al zeiden, maar dat is nog lang niet alles wat de galaxy s4 u te bieden heeft.

  • Een mega groot beeldscherm, de grootste op de markt. Zo kunt u vele apps op een pagina plaatsen en dat verbetert de functionaliteit alleen maar.
  • Twee camera’s, een aan de voorkant en een aan de achterkant. Zo kunt u foto’s maken van uzelf en tijdens het maken direct zien hoe u er opstaat. Dit zijn de zogenaamde selfies. Niet voor niets werd dit het woord van het jaar 2013. De grote camera heeft maar liefst 13 megapixel en de camera aan de voorkant haalt ook nog een mooie 2 megapixel.
  • De software die er standaard op te vinden is loopt uiteen van bijvoorbeeld een calculator, een alarmknop, een notitieboekje, een kalender en diverse spelletjes. U hoeft zich dus nooit te vervelen.

Maar voor de echt leuke apps gaat u natuurlijk naar de app store. Hier vindt u ongetwijfeld leuke en handige apps voor de galaxy s4. Download ze geheel gratis of tegen een klein bedrag en beleef vele avonturen met de geweldige spelletjes. Dat is weer een geheel andere gamebeleving omdat u met een console of achter de pc niet beschikt over een touchscreen. Touchscreen games zijn een geheel andere manier van gamen en dat maakt het hebben van een galaxy s4 nog een stuk aantrekkelijker. Natuurlijk is het niet alleen fun en vermaak. Met de galaxy s4 bent u overal en altijd bereikbaar, zeker als er Wi-Fi in de buurt is. Dat is extra fijn, want met behulp van Wi-Fi hebt u gratis internet op uw galaxy s4 en zodoende gaat er minder verloren van uw datalimiet. Op die manier kunt u snel en kosteloos uw mail checken, op het internet surfen en uiteraard gebruik maken van het gratis en wereldwijd gebruikte chatprogramma WhatsApp.

Haal snel een Samsung in huis

De galaxy s4 wordt automatisch geüpdatet als er nieuwere versies van een bepaald app beschikbaar zijn. Daarbij loopt een galaxy s4 nooit vast. Eens in de zo veel maanden wordt zelfs het besturingssysteem vernieuwd door Samsung zelf. Uw galaxy s4 zal hierdoor kunnen veranderen van lay-out, maar dat is puur om uw telefoon in goede conditie te houden. Daarnaast bent u dan nog hipper, want u beschikt te allen tijde over de laatste ontwikkelingen op telefoongebied. Als u nu naar foon4you.nl gaat, dan kunt u alle specificaties van de galaxy s4 terugvinden. Lees ze nog eens rustig na en bekijk ook het handige youtube filmpje over dit schitterende apparaatje. Dat zal u wellicht doen overtuigen dat de galaxy s4 dé smartphone voor u is. Als u dan verder kijkt op deze site, dan zal het u opvallen dat u hier alle aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Deze telefoon is heel erg populair. Zo zijn er in de eerste maand maar liefst 10 miljoen over de toonbank gegaan wereldwijd. Dat zijn ongekende grote aantallen dus u wilt hier dan toch zeker ook eentje van hebben? Met behulp van de site kunt u de verscheidene aanbieders van telefoonabonnementen met elkaar vergelijken, ook met betrekking tot deze telefoon. Vul uw wensen in met betrekking tot de hoeveelheid belminuten, datalimiet en de prijs van het toestel en de site gaat direct aan de slag om de beste aanbiedingen voor u op een rijtje te zetten. U kunt hier voor alle toestellen en alle types abonnementen terecht dus probeer het eens eventjes uit!

http://www.foon4u.nl/samsung/Galaxy-S4/