Elektro Magazijn
Image default
Electronica en Computers

HTC One M8 Kopen

De HTC One M8 is in Nederland enkele weken te koop, maar sinds afgelopen vrijdag heeft het concurrentie gekregen van de Samsung Galaxy S5. Beide smartphones moeten het de komende periode samen gaan uitvechten. Het is dan ook niet verwonderlijk om te zien dat beide bedrijven druk bezig zijn met het verzinnen van regels waarom de HTC One M8 of S5 juist beter is.

HTC One M8: De hit van 2014?

Recentelijk verscheen er al een intern document waar Samsung aan zijn werknemers toonde waarom de Galaxy S5 beter was dan de HTC One M8. Vandaag is het opnieuw raak, echter gaat het ditmaal om een document waarop vijf redenen zijn te zien waarom de HTC One M8 beter is dan de Samsung Galaxy S5.

In het gelekte document legt HTC uit waarom de smartphone beter is dan de Galaxy S5. Het is in ieder geval duidelijk dat HTC zich richt op de bouwkwaliteit, het gebruik van de smartphone met 1 hand, de speakers, camera en HTC Advantage, waarbij consumenten hun scherm kosteloos kunnen laten vervangen in de eerste zes maanden wanneer je hem per ongeluk laat vallen.

Daarnaast zijn er op de documenten verschillende citaten te zien van enkele reviews over de HTC One M8. Een eerdere advertentie gaf consumenten al de boodschap om niet elke advertentie te geloven en eerst eens te kijken op het internet. Waarschijnlijk was dit een antwoord op het enorme marketingbudget van Samsung voor de Galaxy S5. 

Een HTC One M8 kopen is in Nederland sinds kort mogelijk, momenteel zijn de kleuren grijs en zilver uit voorraad leverbaar, waarbij we nog even moeten wachten op de goudkleurige variant, die ergens later deze maand beschikbaar zou moeten zijn.

http://www.htconekopen.eu