Elektro Magazijn
Image default
Electronica en Computers

Probeer het verslavende spelletje met de nummer 2048!

2048 is de nieuwste rage op het gebied van puzzelen, het spelletje is gratis te maken op je mobiele apparaat of middels je favoriete browser. let op wat je je op de hals haalt omdat dit spel werkt zeer verslavend; wanneer je er eenmaal ermee gestart bent zul je niet snel meer kunnen stoppen. Dit spelletje met cijfers toont parallellen met soortgenoten uit afdeling, doormiddel vande bijzondere functies is anders dan de rest.

 

Hoe werkt 2048?

Wanneer je het spel gaat proberen in 2048 is het spelbord een grid dat is vier keer vier vlakjes. Op deze zestien vlakken kan je een aantal nummers zien. Het plan is om deze cijfers met elkaar te koppelen waarmee je het nummer 2048 probeert te bereiken. Door middel van de pijltjestoetsen of de WASD knoppen van je keyboard is het bijzonder eenvoudig te vlakjes te bewegen, wanneer je het spel probeert op je mobiele apparaat swipe je met je wijsvinger over de display om deze handeling te verrichten. wanneer er twee vlakjes samen tegen de zijkant van het speelveld aankomen dan worden hun waardes samen met elkaar opgeteld. Zo is de bedoeling zo lang mogelijk door te gaan tot je een oppervlakje kunt maken van 2048 punten. Je kunt natuurlijk gewoon als een randebiel alle vlakjes alle richtingen op bewegen en ja je zult er zelfs punten mee kunnen scoren, zo gaat het niet lukken die 2048 punten te pakken vanwege het ontbreken van goed plan.

 

Eenvoudig en uitdagend

Zodra er geen mogelijkheden meer zijn dan zal er steeds een nieuw vlakje bij komen totdat het spel over is. Het is van belang om een tactiek te ontwikkelen gedurende het spelen, verder het feit dat je goed moet kunnen rekenen, zorg dat alle vlakjes verplaatsen zich richting de zijde waar je heen beweegt. Behalve dat 2048 een simpel design heeft en eenvoudig lijkt om te spelen vergt het een hoop denkwerk om de verradelijk easy manier van spelen je eigen te maken. Wanneer je de fantastische score van 2048 hebt bereikt kan er gewoon doorgespeeld worden om je highscore te zien verbeteren. Op het leaderboard kun je de behaalde score vergelijken met andere spelers, ook is het interessant om samen met je maten een eigen highscore lijst bij te houden om te bepalen wie het beste is.

Conclusie

2048 is een bijzonder eenvoudig, maar verslavend spel. Zeker wanneer je het onder maten speelt, want dan wordt de competitiedrang nog sterker aangewoekerd. De eerste keren zal je waarschijnlijk zeer vlug dood zijn, maar wanneer je het doorhebt zal je makkelijk de highscore van 10.000 punten behalen. Zeker wanneer je mijn tips tot je neemt. Speel het spel online. Veel plezier!

http://www.2048game.eu

Gerelateerde artikelen

De optimale geluidsbeleving met draadloze luidsprekers

HTC One M8 Kopen

Bestaat een winterdepressie wel