Omgaan met HACCP, hoe doet u dat?

De HACCP is een manier om de risico’s te inventariseren rondom voedselveiligheid. Door op een correcte manier hiermee om te gaan, kunnen bedrijven voorkomen dat de veiligheid van het voedsel in gevaar komt. Ieder bedrijf die te maken heeft met een dagelijkste verwerking van voedsel is wettelijk verplicht om een HACCP-plan op te stellen. Dit is een plan waarin de mogelijke risico’s staan beschreven. Eén van de belangrijkste voorwaarden voor een goed HACCP-plan is de temperatuur registratie. Dit kunt u op verschillende registreren, waar wat is nou de meest efficiënte manier? Meten is wetenEen HACCP thermometer is een mooi stuk gereedschap die u kan helpen bij de temperatuur registratie van uw producten. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden zijn er een aantal moment die belangrijk zijn voor een correcte uitvoering van de temperatuur registratie. Tijdens de ontvangst van goederen dient u de temperatuur te meten en te registreren. Zo weet u zeker dat de temperatuur van de producten is gewaarborgd. Ook tijdens de verwerking van uw producten, is een correcte meting noodzakelijk. Zorg ervoor dat de koelketen dicht blijft en meet uw producten bij iedere stap binnen deze koelketen. De HACCP-thermometerEen correcte temperatuurmeting is van onmisbare waarde in een goed HACCP-plan, daarom is het van groot belang dat u beschikt over een goede thermometer die voldoet aan alle eisen. ThermapenWij hebben voor al uw wensen de passende oplossing! |
https://www.thermapen.nl/ |