Elektro Magazijn
Image default
Financieel

Ontdek het uitgebreide aanbod van de Nintendo eShop

Nintendo eShop is de digitale omgeving van Nintendo waar je alles voor Nintendospellen kunt vinden. Je kunt hier niet alleen de nieuwste Nintendospellen vinden, maar ook de leukste uitbreidingen voor spellen. Ook kun je hier terecht voor abonnementen en tal van andere zaken. Wist je dat je met de Nintendo eShop Wallet (portemonnee) ook spellen kunt aanschaffen voor Nintendo 3DS en voor de nieuwste Wii – de Nintendo Wii U? Je kunt er dus werkelijk alle kanten mee op. Het gehele aanbod van de Nintendo eShop kom je overzichtelijk tegen op Kaartdirect, waar je ook alles vindt voor bijvoorbeeld de Paysafecard. Koop je een digitaal Nintendospel? Dan kun je deze direct na het afronden van je betaling al downloaden.

Rechtstreeks van de leverancier

Kaartdirect is niet zomaar een partij, maar een officiële verkoper van Nintendoproducten. Er bestaat een rechtstreekse link met de leverancier, zodat je altijd rechtstreeks van de bron geleverd krijgt. Op zoek naar de nieuwste games voor Nintendo Switch? Dan ben je bij de Nintendo eShop uiteraard aan het juiste adres. Hier kun je ook tegen eerlijke prijzen lidmaatschappen afsluiten, zodat je zoveel je wilt tegen vrienden kunt spelen. Ben je lid van Nintendo Switch Online? Dan krijg je onder meer toegang tot alle games van NES en Super NES.

Rijke historie

Denk je aan Nintendo, dan denk je aan een rijke historie van games. Ook alle oudere games kom je tegen in de Nintendo eShop: deze zitten boordevol nostalgie. Bij bovenstaande aanbieder kom je alles tegen en kun je alles razendsnel aanschaffen. Ben je op zoek naar heel andere soorten kaarten, zoals andere gamekaarten (bijvoorbeeld van World of Warcraft), entertainmentkaarten of betaalkaarten zoals de Paysafecard? Ook deze Paysafecard vind je hier. Het aanbod is enorm. Nintendo eShop geeft je bovendien toegang tot een Whatsapp-chatgroup, waar je met al je vrienden, je vijanden en natuurlijk je uitdagers kunt chatten.

Gerelateerde artikelen

Voortaan zijn ook jouw facturen meteen betaald

Waarom is Ethernet een goede investering?

Tether overtreft XRP opnieuw in marktkapitalisatie