Elektro Magazijn
Image default
Fotografie

Waarom heb je Propfun echt nodig op elk feestje?

Propfun geeft je dé ultieme vorm van entertainment. Tenzij je de afgelopen jaren onder een rots hebt geleefd, heb je waarschijnlijk een algemeen idee van wat een photobooth is en het entertainment dat daarbij hoort. Wat is het dan precies? Nou, over het algemeen is het een verrijdbare cabine of kiosk die foto’s van jou en je besties maakt, terwijl je plezier hebt met rekwisieten (of zonder) voor een achtergrond. Maar in werkelijkheid is een fotocabine veel meer dan alleen een groot fototoestel.

Dit is wat je met Propfun bereikt

Stel je voor dat je Propfun niet zou hebben op je evenement. Het komt nu eenmaal voor dat een feest echt enorm saai is. Er ontbreekt gewoon (nog) iets, maar je weet niet precies wat. Ook al is de muziek oké en vloeit de drank rijkelijk. Toch komt het feest niet echt los. Net op het moment dat het lijkt alsof de gasten zich voorbereiden op het ergste, het saaiste feestje van het jaar, komen de kanjers van Propfun binnenlopen met hun photobooth. Je gasten verdringen zich direct in de rij om een foto te maken in de fotocabine. Iedereen ziet de commotie en de hysterische sfeer die het fotohokje creëert, en zelfs de meest serieuze gasten kunnen het niet laten om in actie te komen. Dat is wat een fotocabine is … een onderhoudende, gemakkelijke manier om herinneringen op te halen en de stilte op het evenement te vullen.

Ophalen of bezorgen

Fotocabines, je weet wel, die leuke die je bij Propfun huurt om van je evenement een klapper te maken, kun je zelf ophalen of laten bezorgen. Je huurt ze op basis van zelfbediening. In de afgelopen jaren is de fotocabine een belangrijk onderdeel geworden van bruiloften, bedrijfsevenementen en zelfs van privéfeesten. Gasten vinden het leuk om te poseren met rekwisieten, nieuwe vrienden, en gastheren krijgen kopieën van de foto’s achteraf. Een echte must-have, ook voor jouw evenement of feestje. Ze zijn gebruiksklaar binnen 15 minuten en passen gewoon in een gemiddelde auto van het formaat Volkswagen Polo. Dus goed handzaam. Is je dat toch nog te veel moeite, dan kies je er toch voor om er een te laten bezorgen?

Oh, en trouwens, Propfun is de expert op het gebied van fotohokjes in Nederland én België. Ze rollen de rode loper uit voor hun klanten. Dus heb je vragen die beantwoord moeten worden, neem dan contact met hen op en ze geven je alle details: 0318-727274.

Gerelateerde artikelen

Woningfotografie met een optimale kwaliteit moet van Vastgoed Woningfotografie zijn