Elektro Magazijn
Image default
Kinderen

Een robot bouwpakket

Een leuk robot bouwpakket is, zoals het woord zich al verklapt, een pakket waar allemaal onderdelen in zitten waarmee je een robot in elkaar kan zetten. En dit is natuurlijk voor je kinderen of je neefjes en nichtjes. Veel kinderen vinden het super leuk om zelf hun eigen speelgoed in elkaar te zetten. Ze zijn druk met de gebruiksaanwijzing lezen en proberen het op de juiste manier in elkaar te zetten. Pas als ze hier klaar mee zijn kunnen ze er mee gaan spelen. Hun harde werk wordt beloond en vaak is het dan extra leuk om ergens mee te spelen wat ze zelf gemaakt hebben. Ook kunnen ze het weer uit elkaar halen en opnieuw opbouwen. Het speelgoed blijft leuk om mee te spelen en het is dus niet zo dat als het bouwpakket af is dat het dan ook klaar is. Ze kunnen er na die tijd lekker mee gaan spelen.

Een op afstand bestuurbare robot

Een bouwpakket is ontzettend leuk. Als het af is kan er mee gespeeld worden, maar wat nog leuker is, is wanneer je ook kunt rijden met het speelgoed wanneer het in elkaar zit. Bij een robot bouwpakket krijg je een robot en een robot auto om in elkaar te zetten. Zodra deze helemaal af zijn kun je ze besturen door de afstandsbediening te gebruiken. Een bouwpakket vinden kinderen al super leuk om mee te spelen, maar als je ook nog eens het speelgoed kan besturen maakt dat het natuurlijk nog een stuk leuker. Zo hebben ze plezier met in elkaar zetten en daarna.

Zo’n pakket kopen

Als je zo’n pakket wil kopen voor je kinderen of neefjes/ nichtjes, welk kind dan ook, dan is het belangrijk dat je goed kijkt of het daadwerkelijk te besturen is. Hiervoor moet er een accu of batterij in kunnen en zit er ook een afstandsbediening in het pakket. Vaak zijn deze pakketten ook ietsje duurder, omdat er meer onderdelen in zitten dan bij een bouwpakket wat je niet kan besturen als het speelgoed in elkaar zit.