Elektro Magazijn
Image default
Media

Krachtig communicatie middel: Animatie

Krachtig communicatie middel: Animatie

Het zal geen nieuws voor je zijn dat animatie video zowel online als offline een krachtig communicatie middel is. Een animatie is helder, duidelijk en komt tot de kern van je boodschap. Hetzelfde wil je natuurlijk van het animatiebureau dat de productie van jouw animatie video op zich neemt.

Een keuze voor Donker Media is een keuze voor duidelijkheid. Doordat het productieproces is opgedeeld in een aantal stappen, blijf je gedurende de hele productie op de hoogte van de voortgang.

Sommige animatiebureaus werken misschien een beetje als een zwarte doos, maar Donker Media maakt van elke video een maatwerk project. Elke video moet naadloos passen binnen de communicatiestrategie en de huisstijl van de opdrachtgever.

Om dit te bereiken heb is een nauwe samenwerking nodig tussen de gepassioneerde animatoren, deskundige communicatiedeskundigen en de opdrachtgever. Je  kunt er van op aan dat op kritieke momenten jouw input en feedback gevraagd wordt. Deze contactmomenten zijn standaard onderdeel van ons stappenplan.

Alle animatie-opdrachten die Donker Media accepteert worden geheel in-house uitgevoerd, door een vast team van professionele vakmensen dat goed op elkaar is ingespeeld. Tijdens de eerste kennismaking krijg je een rondleiding aangeboden door de eigen animatiestudio in Eindhoven. Vol trots demonstreren de animatoren hun geavanceerde hardware en de altijd up-to-date animatiesoftware. Je maakt daardoor niet alleen kennis met de technische kant van jouw animatie project, maar ook met de menselijke kant. Tijdens de rondleiding ontmoet je de animatoren die zich met grote passie op jouw project zullen richten. Hierdoor krijgen we een beter beeld van elkaar en kan beter worden ingespeeld op je verwachtingen en wensen.

Bij Donker Media weet je waar je aan toe bent. Werkend vanuit jouw wensen en doelen zetten de experts zich in om van elke animatie video hun beste werk ooit te maken. Een animatie laten maken door Donkermedia.nl uit Eindhoven is een schot in de roos.

Gerelateerde artikelen

Zet jouw bedrijf in de spotlight met een promotiefilm