Een speciaal samengestelde tour door Namibië gegeven door een ervaren tourguide

0 Comments

Wanneer u een reis gaat maken door het adembenemende Namibië, zult u al gauw merken dat het land bestaat uit contrasten. Er is veel afwisselen tussen de prachtige landschappen. U komt langs verschillende hoogtepunten van het land. Weet u al waar u naartoe wilt? Of heeft u geen idee? Bij Oryx Travel wordt uw rondreis door Namibië, of langs de Tuinroute in Zuid-Afrika, samengesteld aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring. Slaapt u in luxe lodges of toch in basic hotels? Wilt u kennismaken met de San-bevolking of wilt u op zoek naar de bijzondere woestijndieren? Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Spot wilde dieren in Namibië!

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Een van de vele mogelijke prachtige opties om het land Zuid-Afrika te ontdekken is om een route te rijden langs de gerenommeerde Tuinroute. De landschappen zullen u niet teleurstellen. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. De perfecte combinatie tussen cultuur en natuur!

Langs welke hoogtepunten komt u tijdens een rondreis in Namibië?

Tijdens up roadtrip door Namibië merkt u al snel dat het land zo veel meer te bieden heeft dan haar uitgestrekte woestijnen. Verken de andere kanten van Namibië in een huurterreinwagen en spot alle wilde dieren die u tegenkomt. Zo bezoekt u het indrukwekkende Etosha wildpark, de prachtige Sossusvallei in de ruige woestijn, ontmoet u de lokale bevolking en ontdekt u de schitterende Epupa watervallen. Natuurwonderen worden afgewisseld met interessante cultuur en u mist geen enkel hoogtepunt. Uw rondreis door Namibië combineren met een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Ook dat is mogelijk bij Oryx Travel. Als ervaren touroperator van reizen in Afrika stelt men iedere reis op maat samen.