De kussenspecialist is hét adres voor een kussen op maat

0 Comments

Wilt u een kussen op maat laten maken voor in uw loungebank? Dan is het belangrijk om te weten dat loungebanken over het algemeen dezelfde afmetingen hebben. Zo ook het zitgedeelte. Heeft u uw kussens thuis opgemeten? Dan kunt u bij de specialist niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt. Zo wordt uw kussen alsnog op maat voor u gemaakt! Daarnaast zijn de stoffen uitstekend geschikt voor vocht en chemicaliën. De stof is slijtvast, absorberend en sneldrogend, waardoor uw kussen op maat tegen iedere weersomstandigheid buiten bestemd is.

Doe inspiratie voor uw kussen op maat online op

Als u kussens op maat wilt laten maken heeft u enorm veel keuze. Zo kiest u uit tientallen prints en kleuren. Ook heeft u keuze uit verschillende modellen en allerlei soorten schuim. Het is begrijpelijk als u door de bomen het bos niet meer ziet. Geen probleem! Doe alvast wat inspiratie op in het online fotoalbum van Kussen Allure. Hier ziet u verschillende varianten die u bij deze specialist kunt laten maken. Van een opvallende, grafische print tot aan een lichtblauwe tint en van loungehoeken in de achtertuin tot aan loungestoelen op een dakterras: staat er een kussen tussen die u in soortgelijke variant op maat wilt laten maken? Laat het vooral weten? Dan bespreekt de kussenspecialist graag de opties voor uw wensen.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden als u een kussen op maat laat maken

U vindt verschillende soorten kussens bij Kussen Allure. De keuze is werkelijk waar eindeloos. Het is dan ook niet zomaar dat ze zich bij het team van Kussen Allure echte specialisten op het gebied van kussens mogen noemen. De mogelijkheden die u bij dit bedrijf heeft zijn eindeloos. Allereest kiest u voor het soort kussen, zoals een rugkussen, sierkussen of zitkussen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Wat zijn de afmetingen waar uw kussen aan moet voldoen? Wat voor schuimsoort kiest u? Komt er een rits op de korte of lange zijde? En, misschien wel het belangrijkste, in welke kleur of wat voor patroon wilt u uw kussen op maat laten maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwerpmogelijkheden die u heeft.