Een zelf ontworpen muts, sjaal en handschoenen laten maken

0 Comments

Bij De Breigigant kunt u terecht voor het laten maken van zelf ontworpen sjaals, handschoenen en mutsen. Is het weer bijna winter? Ga stijlvol de kou in met zelfontworpen accessoires. Een leuk presentje aan uw werknemers of leden van uw vereniging geven? Vraag een offerte aan met het gewenste aantal sjaals, handschoenen en mutsen dat u wilt laten maken. Binnen heel Europa worden de bestellingen snel geleverd. Komt u er niet helemaal aan uit? Maak dan gebruik van de 24-uurs klantenservice. Zij voorzien u van persoonlijk en deskundig advies zodat u precies weet welke fansjaal u wilt laten bedrukken.

Een sjaal laten maken conform de modernste technieken

Voor de koude winter wilt u een sjaal laten maken. Dus bent u op zoek naar een aanbieder met goede kwaliteit en lage prijzen. Het productieproces van De Breigigant wordt dan ook conform de modernste methoden en technieken afgelegd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige machines én materialen. Niet voor niets dat u 100% kwaliteitsgarantie krijgt op alle producten. En dat zijn er veel. Denkt u bijvoorbeeld aan sjaals, mutsen & beanies, handschoenen, badges en aanvoerdersbanden. En al deze producten, zoals een sjaal kunt u geheel naar wens laten maken. Wilt u bijvoorbeeld een bedrukte fansjaal cadeau geven met het logo van uw favoriete club of met uw eigen bedrijfslogo voor uw werknemers? Het is allemaal mogelijk!

Vier carnaval geheel in stijl door een sjaal op maat te laten maken

Is het weer tijd voor het leukste feest van het jaar? Carnaval!. Maak het feest dit jaar nog leuker door een zelf ontworpen sjaal te laten maken. Laat de dubbelzijdig gebreide sjaal bedrukken met bijvoorbeeld de slogan van uw stad of een eigen verzonnen tekst. Kies uit maar liefst 120 verschillende kleuren of kies een leuk patroon. Het is werkelijk allemaal mogelijk. Wist u dat u de voor- en achterzijde kunt laten bedrukken? Kunt u bijvoorbeeld niet kiezen tussen twee slogans of teksten? Geen probleem! De Breigigant zorgt ervoor dat de sjaal geheel naar wens geproduceerd wordt. Op zoek naar andere sjaals? Bekijk eens het assortiment, bestaande uit onder andere een oranje sjaal, wedstrijdsjaal, kerstsjaal, casual sjaal of een fansjaal die u allemaal kunt laten bedrukken.