Nooit meer sneeuw ruimen met opritverwarming

0 Comments

In de winter bent u ’s ochtends best wat tijd kwijt met het ijsvrij maken van uw ruiten. En wanneer uw hele oprit vol sneeuw en ijs ligt, komt u ook niet makkelijk weg. Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming met weersafhankelijke regeling heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden.

Schakel de expert in voor de aanleg van uw opritverwarming

Opritverarming is een goede uitvinding. Het is een handige manier om glijpartijen in de winter te voorkomen. De auto glijdt niet meer weg en de kinderen kunnen veilig buitenspelen tijdens de koude maanden. Voor het aanleggen van de opritverwarming heeft u wel een bedrijf nodig dat dit voor u kan doen. Aan de ene kant heeft u geen tijd en zin om het zelf te doen. En aan de andere kant wilt u graag advies over wat voor soort opritverwarming bij uw oprit past. Loopt uw oprit schuin omhoog, of zit er een bocht in? En hoe lang is de totale oprit? Allemaal vragen waar u een antwoord op krijgt wanneer u contact opneemt met Heating Group International.

Met een onderhoudscontract voor uw opritverwarming zit u er deze winter warmpjes bij

Bent u van plan om het onderhoud aan uw opritverwarming zelf uit te voeren? Laat dat toch over aan de specialist! Dat zou zonde zijn ook, aangezien de garantie verloopt wanneer u zelf iets kapot maakt. En met een onderhoudscontract bij Heating Group International hoeft u ook niets te doen. Wanneer de koude periode voor de deur staat komt er een team langs om uw opritverwarming te controleren en om onderhoud te plegen. Zo zit u er iedere winter warmpjes bij, en dat voor een zeer zacht prijsje. Toch een storing? Dan garandeert Heating Group International ook nog eens een minimale reactietijd. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk, nietwaar? Bellen om een contract af te sluiten is een koud kunstje en u heeft er jarenlang profijt van.