Elektro Magazijn
Image default
Cadeau

Ideeën voor een armband die uw persoonlijkheid laat zien

Als je op zoek bent naar unieke en persoonlijke ideeën voor een armband, dan ben je hier aan het juiste adres. Van DIY vriendschapsarmbanden tot Paracord en Heishi armbanden, er zijn honderden manieren om je persoonlijkheid te laten zien terwijl je je pols versiert. Blijf lezen voor een aantal fantastische tips! Dit artikel bevat DIY vriendschapsarmband ideeën, en een paar van onze favoriete ontwerpen. Probeer er vandaag zelf een uit! Hopelijk draag je je nieuwe armband binnen de kortste keren!

Als je een beetje handig bent, zijn DIY vriendschapsarmbanden makkelijk te maken. Je kunt een golvend vriendschapsarmbandje maken met drie verschillende kleuren Chinese knoopkoordjes. Volg deze tutorial om te leren hoe je je eigen golvende vriendschapsarmband maakt. Je kunt ook een opvallende vriendschapsarmband maken met kleurrijk borduurgaren, leren veters of studs. Het maakt niet uit voor welke stijl je gaat, DIY vriendschapsarmbanden zullen zeker een stijlvol statement maken.

Het maken van DIY vriendschapsarmbanden is een geweldige activiteit om kinderen bij te betrekken. Kinderen zullen dol zijn op het maken van deze vriendschapsarmbandjes omdat ze zo eenvoudig te maken zijn en ze ze met trots kunnen dragen! Voor kinderen van elke leeftijd zijn vriendschapsarmbandjes een gemakkelijk project. Om ze te maken, begin je met het maken van een bovenhandse knoop met een staart van 4 inch. Als je dit gedaan hebt, maak je de draad vast aan een werkblad. Draai vervolgens de draden in elkaar. Gebruik effen kleuren of verschillende kleuren.

Heishi armbanden

Als je van kleurrijke armbanden houdt, kun je proberen om Heishi armbanden te maken. Deze veelzijdige stretch armbanden zijn gemaakt van polymeer klei en hebben verwisselbare lagen kralen. Draag er één of stapel er meerdere om variatie aan je look toe te voegen. Heishi armbanden zijn een geweldige manier om wat kleur aan je garderobe toe te voegen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te dragen en kunnen ze zelfs als enkelband dienen. Om je eigen Heishi armbanden te maken, volg je deze tips:

Ten eerste, gebruik elastiek van hoge kwaliteit voor het elastiek. Kies een chirurgische knoop om de kralensnoeren vast te maken, in plaats van een bovenhandse knoop. Zorg ervoor dat de lijm voldoende tijd heeft om uit te harden voordat je de armbanden draagt, en rol ze altijd om je polsen in plaats van ze uit te rekken. Dit zal ervoor zorgen dat je armbanden lang goed blijven zitten. Als je een knoop niet mooi vindt, kun je hem ook verbergen met aangrenzende kralen.

Er zijn tal van geweldige armband ideeën die kinderen en volwassenen kunnen gebruiken. Deze kleurrijke accessoires kunnen worden gemaakt met een paar verschillende methoden. Ten eerste, moet u strengen van ballonnen. Vervolgens kunt u snaren ballonnen samen in verschillende kleuren en gebruik dan die strengen aan een armband te vormen. Je kunt ook andere dingen, zoals belletjes, in je ontwerp verwerken. Voor kinderen is dit bijzonder leuk omdat ze hun eigen belletjes kunnen toevoegen.

 

Paracord armbanden

Een paracord armband is een geweldige manier om handig koord bij je te dragen. Veel armbanden zijn erg basic en laten weinig ruimte voor persoonlijkheid. Zoek in plaats daarvan naar ontwerpen met vrouwelijke bloemenpatronen. Je kunt zelfs je eigen hartvormige paracord armband maken en er zoveel hartjes in verwerken als je maar wilt. Het toevoegen van kleur en persoonlijkheid is gemakkelijk, en zal ervoor zorgen dat je paracord armband opvalt in een menigte. Hier zijn wat paracord armband ideeën:

Het toevoegen van een fluitje of ferro rod sluitingen kan je paracord armband veranderen in een multi-tool. Je kunt ook een vuursteen aansteker of fluitje toevoegen aan je paracord armband. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze drie ideeën zullen je armband veranderen in iets nuttigs in een noodgeval. Er zijn eindeloze mogelijkheden om je paracord armband een persoonlijk tintje te geven! Als je stijl en functionaliteit wilt toevoegen, probeer dan de nautische knoop of een ander patroon erin te verwerken.

Een ander leuk idee is het recyclen van oude tijdschriften. Of ze nu voor kinderen of volwassenen zijn, tijdschriften vormen een prachtig gerecycled knutselwerk waar kinderen trots op kunnen zijn. Je kunt ook je eigen armbanden maken van oude stukken vilt. Deze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gemaakt met elk type vilt. Voor een goedkope versie kun je zelfs gewone wol gebruiken. Je kunt zelfs een natuurwandelarmband maken van duct tape door verschillende elementen uit de natuur te verzamelen.