Elektro Magazijn
Image default
Aanbiedingen

3 soorten zwembaden voor in je eigen tuin

3 soorten zwembaden voor in je eigen tuin

Het is 30 graden buiten, je woont niet in de buurt van een meer of zwembad. Dan is het misschien wel een optie om zelf een zwembad in de tuin te plaatsen. Maar nu zijn er natuurlijk talloze opties om een zwembad in je eigen tuin te plaatsen, de een makkelijker en goedkoper dan de ander. In dit artikel zullen er 3 soorten zwembaden beschreven worden welke in jouw tuin geplaatst kunnen worden. Ben jij nou benieuwd over welke zwembaden dit gaat? Lees dan snel verder!

Opblaaszwembad

De meest simpele optie is een opblaaszwembad. Dit is tevens de goedkoopste optie om een eigen zwembad in de tuin te plaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een tuinslang om het water te vullen en een goede longinhoud om het zwembad op te blazen. Deze optie wordt veel gebruikt bij kleine kinderen, de zwembaden zijn vaak erg ondiep en hebben leuke en vrolijke printjes. 

Zwembad met een frame

Een zwembad met een frame zorgt de mogelijkheid tot het plaatsen van een bad met meer waterinhoud. Het frame zorgt ervoor dat er veel meer stevigheid in het zwembad zit en deze groter gemaakt kunnen worden. Dit is een erg goede optie als je alleen in de zomer een zwembad in de tuin wil hebben staan en deze in de wintermaanden weer wil opbergen. Op deze manier kan er wel een groot zwembad geplaatst worden, maar is deze ook weer makkelijk op te bergen. Een mogelijke optie voor een zwembad met frame is deze Intex zwembad rond

Ingebouwd zwembad

Wil je een optie hebben tot een zwembad voor een lange periode? Kijk dan zeker naar de optie om een zwembad in je tuin in te laten bouwen. De mogelijkheden bij dit soort zwembaden zijn eindeloos, zo kunnen ze zelfs in de wintermaanden gebruikt worden. Deze zwembaden beschikken vaak over verwarmingselementen waardoor ze het hele jaar lekker van temperatuur zijn. Ook zijn dit soort zwembaden vaak een stuk groter dan baden met een frame, ook zijn ze vaak een stuk dieper. De kosten zullen hoger liggen dan bij een zwembad met frame of een opblaas zwembad, maar je kan er dan wel het hele jaar van genieten!

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/