Elektro Magazijn
Image default
Aanbiedingen

Mannenweekend; wat staat er dit jaar op de planning?

Een weekendje met de mannen is de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan het dagelijks leven en te genieten van je beste maten om je heen. Samen met jullie groep een avontuurlijk maar toch relaxed weekend; wie wilt dat nou niet?

 

Staat het weekend dit jaar onder leiding van jouw organisatie skills? Lees dan maar met ons mee; of je nou houdt van een middagje adrenaline pompen, ontspannen in de natuur of gewoon genieten van elkaar, we nemen je graag mee door een planning die voor elk wat wils biedt! 

 

Vrijdag; aankomst en welkom

Het mannenweekend start met de vrijdagmiddagborrel, waar iedereen aankomt op de afgesproken bestemming. Zorg ervoor dat alle nodige spullen zijn meegenomen; sportkleding, kampeerspullen, je noemt het maar! Na het inchecken bij de accommodatie kan de kurk van de fles en is het tijd voor de eerste grappen en streken. Voor het avondeten zal een barbecue vast overheerlijk smaken! 

 

Zaterdag; adrenaline en actie

Op zaterdag is het tijd voor avontuur! Begin de dag met een spannende activiteit, zoals off-road rijden; paintballen of karting. Een activiteit als deze zal iedereen flink laten lachen en het competitieve gevoel naar boven halen; daarna zal een gezellige lunch dus zeker op zijn plaats zijn. In de namiddag is het tijd voor een meer ontspannen activiteit; organiseer een darttoernooi (vergeet het bord en de dartpijlen niet mee te nemen; check dartwinkel.nl voor de ideale gear!), ga vissen of wandel in de prachtige natuur. 

 

‘s Avonds is het tijd om de chef uit te hangen; combineer duo’s en zet je beste beentje voor om een zo’n heerlijk mogelijke gang op tafel te zetten! 

 

Zondag: ontspanning en uitcheck

Na twee dagen vol gelach, gegier en misschien hier en daar wat irritaties, is het stom maar soms ook fijn dat zo’n weekend op zondag toch weer gewoon tot z’n eind komt. Organiseer een rustig ontbijt, waarin iedereen kan aanschuiven wanneer hij wil, en zorg dat jullie ruim van tevoren de rommel opruimen en schoonmaken, zodat je niet overhaast hoeft uit te checken op de afgesproken tijd. 

 

Voor sommigen zal het na de uitcheck linea reacta tijd zijn om naar huis te gaan, anderen blijven misschien liever wat langer hangen en schuiven nog eenmaal met elkaar om de tafel voor een lekkere lunch; wees hierop voorbereid en zoek alvast een lekkere plek uit om met z’n allen van een laatste lunch te kunnen genieten!