Elektro Magazijn
Image default
Aanbiedingen

Raamfolie voor slaapkamers

Raamfolie voor slaapkamers

In de slaapkamer is privacy vaak gewenst. Het is een plek waar je (vaak) je omkleedt en daarbij is het niet fijn als iemand anders bij je naar binnen kijkt. Je hebt vast gordijnen voor het raam op de slaapkamer, echter is het overdag niet altijd fijn om je gordijnen dicht te moeten doen als je even gauw een andere broek wilt aantrekken. Gelukkig is er een handige en mooie oplossing; raamfolie.

Raamfolie zorgt voor privacy. Types zoals standaard, gezandstraald en melkglas zijn raamfolies die veel gebruikt worden voor slaapkamerramen. Deze folies zijn lichtdoorlatend, maar belemmeren het zicht. Je kunt er nauwelijks doorheen kijken. Het ligt er daarbij aan hoe dicht je bij het folie staat. Wanneer je er enkele centimeters vanaf staat ben je beter zichtbaar dan wanneer je een meter verderop staat. Het raamfolie is perfect om voor privacy te zorgen. Je kunt ervoor kiezen om één horizontale strook op te plakken óf om je ramen van boven tot onder volledig te beplakken. Allebei heeft zo zijn voordelen. Wanneer je het raam helemaal beplakt weet je zeker dat er niet doorheen gekeken kan worden. Wanneer je slechts één strook opplakt kan er alleen door dat stuk niet/nauwelijks gekeken worden. Wanneer je dus zelf wilt kijken wat er buiten gebeurt kun je er nog boven- of onderdoor kijken.

Slaapkamers en kinderkamers

Niet alleen je eigen slaapkamer kun je met dit raamfolie van extra privacy voorzien. Ook de ramen van de kinderkamer of babykamer kun je van raamfolie voorzien. Heb je een baby die je op de babykamer aan het verschonen bent en staat je commode voor het raam? Dan vind je het misschien niet prettig dat de buren van tegenover met je kunnen meekijken. Raamfolie gezandstraald of melkglas is in dat geval de perfecte manier om inkijk zoveel mogelijk te voorkomen. Voor kinderkamers zijn er ook leuke raamfolies met vrolijke printjes verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan vogeltjes, autootjes, rondjes en wolkjes!

Ben je enthousiast en wil je dit raamfolie kopen? Bij Plakfoliewebshop.nl vind je diverse soorten inkijkwerende raamfolie. Ook in sommige bouwmarkten kun je raamfolie kopen, alleen gaat het dan vaak wel om een beperkte keuze.

 

https://www.plakfoliewebshop.nl/