Elektro Magazijn
Image default
Aanbiedingen

Verschillende type bureaus

Verschillende type bureaus

Vele mensen zijn tegenwoordig werkzaam op een kantoor. De werkplek van deze medewerkers bestaat in principe uit een bureaustoel met een bureau. Op deze werkplek werken ze vaak met een laptop en een mobiele telefoon. Daarnaast maken de kinderen vaak hun huiswerk ook achter hun eigen bureau. Vanaf de jonge leeftijd wordt het aangeleerd dat het een plek is om te studeren. Op deze manier wordt van het bureau een echte focusplek gemaakt om je te concentreren. Er zijn veel soorten bureaus verkrijgbaar. Wij vertellen jou graag meer over een aantal verschillende bureaus. 

 

Elektrische verstelbare

Een elektrisch verstelbaar bureau is eenvoudig verstelbaar in verschillende hoogtes. Je hoeft niet meer op de knieën om het bureau in hoogte te verstellen. Door middel van een druk op de knop verstel jij het bureau in hoogte; een kind kan de was doen. Het elektrische verstelbare bureau is ideaal voor flexplekken. Meerdere werknemers maken bij een flexplek gebruik van de werkplek. Iedere medewerker heeft natuurlijk een eigen voorkeurshoogte. Door de elektrische verstelbaarheid is de hoogte van het bureau in een handomdraai opgelost. Daarnaast is een elektrisch verstelbaar bureau vaak ook enorm hoog in te stellen. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om staand te kunnen werken. De afwisseling van je houding gedurende een werkdag is belangrijk voor je bloedsomloop en draagt dus bij aan jouw gezondheid. 

 

Hoekbureaus 

Bij het gebruik van een hoekbureau wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Een hoekbureau werkt super fijn. Je krijgt meer werkruimte, doordat het bureau groter is door de hoek. Hierdoor ontstaat er meer werkruimte en opslagruimte. Je kunt bijvoorbeeld aan het ene gedeelte werken met je laptop en aan het andere gedeelte creatief bezig om de nodige inspiratie op te doen. Het is afhankelijk van je functie of een hoekbureau efficiënt zal gaan werken. Als je bijvoorbeeld veel gebruikt maakt van een printer, dan kan je bij een hoekbureau de printer naast jezelf neerzetten. Op deze manier ligt alles binnen handbereik. Kato Kantoorinrichtingen verkoopt veel artikelen rondom de inrichting van een kantoor. Bekijk het assortiment

 

Duo bureaus 

Een duo bureau betekent dat er door middel van één onderstel gebruik wordt gemaakt van twee tafelbladen. Op deze manier ontstaat er meer plek op de vloer en de vloer gemakkelijker schoon te houden. Daarnaast is het gedeelte tussen de twee bureaus vrij. Allereerst kunnen de kabels worden verwerkt in deze ruimte. Daarnaast is het perfect om akoestische scheidingswanden te plaatsen. De akoestische scheidingswanden zorgen ervoor dat jullie afhankelijk van elkaar kunnen werken. 

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/