Elektro Magazijn
Image default
Auto's en Motoren

Financiële ruimte met financial lease via de autodealer uit Etten-Leur

Als ondernemer is vervoer onmisbaar. Je moet naar klantafspraken toe, je moet spullen meenemen en ook in je eigen tijd is het fijn als je mobiel bent. Zeker voor startende ondernemers is een auto een hoge uitgavenpost. En dat juist op een moment dat je eigenlijk wilt investeren in je bedrijf. Autodealer MV Motive uit Etten-Leur biedt je de oplossing; financial lease voor ondernemers.

Wat is financial lease via de autodealer in Etten-Leur precies?

Financial lease wordt steeds populairder onder startende ondernemers. Het is eigenlijk een afbetalingsplan waarbij je een deel van de auto aanbetaalt, een deel in termijnen aflost en het restbedrag aan het eind van de periode afbetaalt. Financial lease wordt meestal afgesloten op jonge occasions omdat deze weinig onderhoud nodig hebben en je er lang mee kunt blijven rijden. De autodealer heeft een contract afgesloten met een financieringsmaatschappij waardoor je een aanspreekpunt hebt bij jou in de buurt mocht je vragen hebben.

De voordelen van financial lease

Wat maakt financial lease dan voordelig voor startende ondernemers? Autodealer MV Motive uit Etten-Leur is hier heel duidelijk over en heeft de belangrijkste voordelen voor je opgesomd:

  • Financial lease is al mogelijk tegen een rentepercentage vanaf 4,5%
  • Bij de aanbetaling betaal je btw die je aan het eind van het jaar weer terug kunt vragen
  • Je houdt financieel ruimte over om in je bedrijf te investeren
  • Na afbetaling is de auto daadwerkelijk van jou (en dat geldt ook voor de restwaarde)
  • Je hebt geen jaarcijfers nodig om financial lease aan te kunnen vragen

Met name de laatste twee punten maken financial lease aantrekkelijk voor beginnende ondernemers. Bij veel andere financieringsmethoden moet je jaarcijfers laten zien, die je natuurlijk niet hebt wanneer je net start. Autodealer MV Motive regelt vanuit Etten-Leur de aanvraag zodat er binnen een paar dagen al een mooi aanbod voor je klaarligt.

Nu nog een auto!

Goed, de financiering is op deze manier geregeld maar je hebt nog wel een auto nodig. MV Motive specialiseert zich in jonge occasions en treedt daarbij als automakelaar op. Een automakelaar gaat op basis van jouw wensen op zoek naar een auto die hierbij past. Je bent dus niet gebonden aan Etten-Leur en omstreken, de autodealer spreekt zijn gehele nationale netwerk aan om te voldoen aan je eisen. Loop eens binnen als je vragen hebt of bel gewoon even voor meer informatie. Zo zet je de eerste stap naar een betaalbare, representatieve en mooie auto voor je bedrijf en privé.