Elektro Magazijn
Image default
Dienstverlening

De werkwijze van LED Design Holland: van adviesgesprek tot installatie

LED Design Holland is een specialist op het gebied van LED verlichting. Ze bieden een breed scala aan verlichtingsoplossingen voor verschillende branches, waaronder industrie, kantoren, retail en horeca. Het bedrijf heeft een team van specialisten dat advies op maat geeft en zorgt voor een vaste contactpersoon gedurende het hele proces. Ze werken volgens een vaste werkwijze, waarbij ze eerst kennismaken en een adviesgesprek voeren, vervolgens een offerte en lichtplan op maat maken, de installatie en montage verzorgen en eventueel subsidieaanvragen regelen. LED Design Holland streeft naar optimale besparingsmogelijkheden en biedt innovatieve en duurzame oplossingen. Ze hebben ook een LED bespaarcalculator waarmee klanten kunnen berekenen hoeveel ze kunnen besparen door over te stappen op LED verlichting. Met de LED bespaarcalculator kunnen klanten eenvoudig hun LED besparing zelf uitrekenen.

Wat is de werkwijze van LED Design Holland?

LED Design Holland is dé specialist op het gebied van zakelijke LED verlichting. Ze bieden begeleiding van begin tot eind en hebben een vast contactpersoon voor elke klant. Met 10 jaar ervaring hebben ze expertise opgebouwd in verschillende branches, zoals de industrie, kantoren, retail, showrooms, sportvelden en scholen. Ze bieden een breed scala aan LED verlichtingstoepassingen, zoals fabriekshalverlichting, magazijnverlichting, kantoorverlichting, horecaverlichting en meer.

De werkwijze van LED Design Holland verloopt volgens een vaste structuur. In de eerste fase maken ze kennis en voeren ze een adviesgesprek om de wensen van de klant te bespreken. Vervolgens stellen ze een offerte op met een lichtplan op maat, inclusief een besparingscalculatie. In de derde fase vindt de installatie en montage van de LED-armaturen plaats. En tot slot bieden ze ook onderhoudsservice aan om ervoor te zorgen dat de zakelijke LED verlichting optimaal blijft functioneren.

LED Design Holland staat bekend om hun hoogwaardige armaturen, duurzame oplossingen en maatwerk op het gebied van zakelijke LED verlichting. Ze hebben ook kennis van de laatste regelgeving en kunnen adviseren over subsidies voor zakelijke LED verlichting. Ze streven naar optimale energie-efficiëntie en bieden een ruim assortiment aan LED-producten voor zakelijk gebruik.

Is er kwaliteitsverschil onder LED verlichting?

Ja, er kan zeker kwaliteitsverschil zijn onder LED verlichting. LED’s zijn er in verschillende kwaliteiten en het is belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het kiezen van LED verlichting. Een belangrijke factor is de kleurweergave-index (CRI), die aangeeft hoe natuurgetrouw de kleuren worden weergegeven. Hoe hoger de CRI-waarde, hoe beter de kleurweergave. Daarnaast is ook de kleurtemperatuur van belang, omdat deze de sfeer en uitstraling van de verlichting bepaalt. Verder kan de levensduur van LED’s variëren, waarbij de betere kwaliteit LED’s een langere levensduur hebben. Tot slot speelt ook de lichtopbrengst een rol, omdat deze bepaalt hoeveel licht de LED’s produceren. Kortom, er zijn verschillende factoren die het kwaliteitsverschil onder LED verlichting bepalen.

https://www.leddesignholland.nl/