Elektro Magazijn
Image default
Internet marketing

Een selectie boeken over introverte mensen

digital marketing books

Een selectie van handige boeken over hoe introverte mensen hun persoonlijkheidskenmerken kunnen omzetten in voordelen:

De voordelen van introverte mensen door Martin Olsen Laney

Introverte mensen zijn attent, fantasierijk, zelfstandig en denken buiten de gebaande paden. Introverte mensen zijn aandachtige waarnemers en luisteraars. Introverte mensen geven de voorkeur aan een-op-eengesprekken en leiden meestal een rijk spiritueel leven. Introverte mensen zijn geen sociopaten, geen onderdrukte en verlegen mensen, zoals velen om de een of andere reden geloven. Maar ze zijn in de minderheid. In onze wereld zijn er ongeveer drie keer meer extraverte mensen dan introverte mensen. Daarom zijn introverte mensen vaak niet in staat om niet alleen hun familie en dierbaren te begrijpen, maar zelfs zichzelf. In dit boek brengt een praktiserend psychotherapeut en vooraanstaand expert in de Verenigde Staten op het gebied van introversie een schat aan ervaring en onderzoek samen om introverte mensen ervan te weerhouden ongelijk te hebben en hen te helpen hun sterke punten te zien en te waarderen – analytische vaardigheden, creativiteit. , het vermogen tot hoge concentratie. Bovendien geeft het boek praktisch advies over hoe de relaties met mensen van verschillende temperamenten in het gezin, op het werk en met vrienden kunnen worden verbeterd.

“Introvert. Hoe u uw persoonlijkheidskenmerken kunt gebruiken “, door Susan Kane

De praktijk van het opbouwen van een carrière, wat gebruikelijk is voor een modern persoon, vereist communicatieve vaardigheden, druk en het vermogen om zichzelf te presenteren. De samenleving moedigt de manifestatie van deze kwaliteiten aan en draagt ​​zo bij aan een soort “natuurlijke selectie”. De publieke opinie legt een enorme druk op ons. Wat moet iemand doen die niet aan de vastgestelde normen voldoet? Susan Kane overtuigt ons ervan dat introverte mensen net zo goed in staat zijn tot uitdagende taken als extraverte mensen. En soms slagen ze er vanwege de eigenaardigheden van hun temperament veel beter in. Dit boek is voor bescheiden en rustige mensen die niet in de schijnwerpers willen staan ​​en voortdurend twijfelen aan hun kunnen. Voor introverte mensen die succes willen behalen volgens de maatstaven van de samenleving, terwijl ze zichzelf blijven, evenals voor hun tegenvoeters – extraverte mensen.

“Een introverte leider. Hoe te slagen in een extraverte samenleving, door Jennifer Kahnweiler

Het beeld van een leider dat geworteld is in de hoofden van mensen, heeft extraverte eigenschappen uitgesproken. Er zijn echter veel introverte mensen in de wereld die als leider willen of moeten optreden. Vaak veranderen hun pogingen om zich als extraverte mensen te gedragen, om hun aard te veranderen om aan de verwachtingen van anderen te voldoen, tot enorme nerveuze spanning, mentaal ongemak en als gevolg daarvan depressie. Het is ook niet goed voor je carrière. Kan een introverte persoon die zichzelf niet wil “breken” niet a priori een zeer effectieve leider zijn? Natuurlijk kan het! De reeks van acties in vier stappen van het boek zal introverte mensen helpen om te gaan met de meeste situaties waarin ze niet bekend moeten zijn met openheid en gezelligheid, hen leren hoe ze het meeste uit hun sterke punten kunnen halen en relaties met mensen opbouwen vanuit het standpunt van een zelfverzekerd persoon.

Netwerken voor introverte mensen door Devora Zack

Na analyse van traditionele netwerktechnieken kwam de auteur van het boek tot de conclusie dat ze voor extraverte mensen waren geschreven. Maar hoe zit het met de rest van de mensen – degenen die luidruchtige feesten, zelfpromotie en opscheppen haten, en het grootste deel van hun tijd alleen doorbrengen? Hebben ze geen nuttige contacten en zakelijke kennissen nodig? Helemaal niet. Deborah Zack introduceert nieuwe regels – netwerkregels voor introverte mensen – waardoor deze kunst een lonende en plezierige ervaring wordt. Het boek bevat veel waardevolle tips en trucs die van toepassing zijn op netwerkdoelen, rekening houdend met de karakteristieken van het temperament van introverte mensen, en leerzame voorbeelden uit vele jaren ervaring maken het boek echt leuk om te lezen waar introverte mensen van houden.

“Een carrière voor introverte mensen. Hoe u aan geloofwaardigheid wint en een promotie krijgt die u verdient, “door Nancy Enkovitz

Vaak komen aanbiedingen voor een promotie of een nieuwe interessante functie onder de neus van introverte mensen vandaan, terwijl hun extraverte collega’s meer aandacht krijgen. Dit boek zal je helpen de situatie op te lossen Nancy Enkovitz biedt specifieke oefeningen om u te helpen bepalen welke persoonlijke promotiemethoden voor u geschikt zijn. De auteur geeft specifiek advies en hulpmiddelen om uw sterke punten te benutten, helpt u bij het plannen, het stellen van doelen en het ondernemen van actie. Na het lezen van dit boek leer je:

  • hoe u uw introversie in een voordeel kunt veranderen;
  • articuleren waardoor u zich onderscheidt van de massa;
  • een persoonlijk promotieplan opstellen;
  • definieer uw doelgroep “klanten”;
  • formuleer uw persoonlijke strategieën.

“Mijn kind is introvert. Hoe verborgen talenten te onthullen en je voor te bereiden op het gemeenschapsleven, “door Martin Olsen Laney

Introverte kinderen hebben vaak geen begrip van anderen, ook zonder begrip van hun eigen ouders. Het kind is misschien gelukkig en tevreden met twee of drie zeer goede vrienden, maar de ouders zullen het gevoel hebben dat hij niet populair is. Het kind is misschien erg geïnteresseerd in zijn innerlijke wereld, maar van buitenaf zal hij verlegen of een sociopaat lijken. In feite zijn introverte kinderen creatief, houden van leren, hebben een hoge emotionele intelligentie en lijden niet onder ijdelheid. Ouders hoeven niet te denken dat er “iets mis is” met een introvert kind. Hij moet worden geholpen om te worden wie hij wil, en mag hem niet onder druk zetten met de eisen om ‘zoals iedereen te zijn’. Het boek bevat een vragenlijst om u te helpen bepalen waar uw kind zich bevindt op de schaal van introversie en extraversie, om uw kind vervolgens te helpen zijn sterke punten te gebruiken om succesvol te zijn in sport, academici en communicatie in de extraverte wereld.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

sales instagram

https://marketingbook.shop/