Elektro Magazijn
Image default
Aanbiedingen

Breng de tropen thuis met deze planten!

Als u een fan bent van de tropen en houdt van de weelderigheid en levendigheid van tropische bossen, waarom haalt u dan niet wat van dat paradijs in huis? Er zijn tal van tropische planten die een geweldige aanvulling vormen op elke kamer. Ideeën nodig? Lees verder voor meer informatie over de beste tropische planten voor binnen. 

 

Trachycarpus Fortunei (Windmill Palm) 

Ook bekend als Chinese Windmill Palm, is deze plant perfect om een beetje van de tropen in huis te halen. De Trachycarpus fortunei heeft lange bladeren die lijken op een waaier of windmolen, vandaar zijn naam. Deze gemakkelijk te verzorgen plant is droogtetolerant en kan overleven bij weinig licht, maar doet het het beste in helder, indirect zonlicht. Met regelmatig water geven en af en toe bemesten, kunt u verwachten dat deze majestueuze palm jarenlang binnenshuis zal gedijen. 

 

Monstera Deliciosa (Zwitserse kaasplant) 

Zoals de naam al zegt, ziet Monstera deliciosa eruit alsof de grote glanzende bladeren zijn uitgesneden in Zwitserse kaas. Deze plant is relatief gemakkelijk te verzorgen en vereist minimale aandacht als hij eenmaal in huis staat. Zorg er alleen voor dat hij goed indirect licht krijgt en geef water als de grond ongeveer een centimeter diep droog is. Het is ook belangrijk om te weten dat Monstera deliciosa snel groeit, dus zorg ervoor dat u voldoende ruimte hebt als hij volwassen wordt! 

 

Philodendron Scandens (Heartleaf Philodendron) 

De Heartleaf Philodendron is een snelgroeiende klimplant met hartvormige bladeren, perfect om groen toe te voegen aan elke hoek van uw huis. Het is een onderhoudsvriendelijke keuze die niet veel aandacht nodig heeft; gewoon water geven als de bovengrond droog is en zorgen voor helder indirect licht en u wordt het hele jaar door beloond met weelderige bladeren. 

 

Als u iets van de tropen in huis wilt halen, zijn deze planten een perfecte keuze! Dus waarom voegt u vandaag niet een stukje paradijs toe aan uw huis? Kijk op de website van MyPalmShop, u zult er geen spijt van krijgen!