Elektro Magazijn
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de meest hippie manieren om je mee te vervoeren!

Vergeet de fiets, de auto of de scooter. Als je door Nederland reist en je een stads – of natuurgebied wilt verkennen, kun je natuurlijk gewoon je fiets, auto of het openbaar vervoer gebruiken. Maar wat is nu de leukste en meest unieke manier om door het Nederlandse landschap te rijden? Er zijn tegenwoordig vele interessante voertuigen waarvan je wellicht nog nooit gehoord hebt! Hoe leuk is het dan als je eens een heel ander vervoersmiddel uitprobeert om Nederland mee te verkennen? Ben jij wel eens benieuwd wat er zoal allemaal uit te proberen is? Lees dan eens over onderstaande vervoersmiddelen!

Elektrische Vespa

Waarom probeer je niet eens een mooi natuurgebied te verkennen op een elektrische Vespa? Dit is namelijk een super leuk en milieuvriendelijk vervoersmiddel! Er is geen vuile emissies, want het is volledig op elektriciteit. Het bereik van een Vespa is ongeveer 100 km en meestal hoef je onderweg niet eens opnieuw op te laden. Het is geweldig en super rustig. Een Vespa geeft geen lawaai zoals een rommelende motor. Daarnaast kun je met een Vespa (bijna) overal rijden! Ofwel, je kunt rijden op de wegen van de fiets waar de scooter snurken leidt tot benzine en waar bromfiets niet zou mogen komen.

Elektrische chopper

De naam zegt het al: een e-chopper of elektrische chopper is een volledig elektrische chopper. Je kunt een elektrische chopper gemakkelijk opladen door de batterij op te laden via een stopcontact. Een elektrische chopper koop je in de 25 km variant en in een 5 km variant. In tegenstelling tot scooters op benzine, loopt de elektrische chopper erg stil, je rijdt voorzichtig en in stijl van punt A naar punt B. Elektrische voertuigen zijn ook een duurzame keuze, omdat ze energiezuinig en milieuvriendelijk zijn!

Suppen

Als je gaat suppen (Stand Up Paddle), sta je op een surfplank en navigeer je met peddels door het water. Een superleuke manier om een omgeving vanaf het water te beleven. Suppen kan iedereen leren, maar net als bij elke andere sport op het water, vereist het wel enige techniek. Natuurlijk kun je voor de eerste keer een sup huren en een cursus volgen. De meeste cursussen bestaan uit drie lessen waarin je de basistechniek leert van suppen op alle mooie plekken in en rondom vele wateren in Nederland. Vooral in zomer super leuk!

https://smartwheelz.nl/