Elektro Magazijn
Image default
Aanbiedingen

She-Hulk: Attorney at Law

She-Hulk: Attorney at Law

De debuutserie van She-Hulk komt uit op 18 augustus 2022, met elke donderdag een nieuwe aflevering. De show zal beschikbaar zijn om te streamen op Disney+.

 

De serie volgt Jennifer Walters, ook bekend als She-Hulk, terwijl ze probeert te jongleren met het zijn van een superheld en het werken als advocaat. Ze wordt vergezeld door haar neef, Bruce Banner/the Hulk, die door het uiterlijk van de trailers haar zal begeleiden als ze in het reine komt met haar capaciteiten.

 

De serie zit boordevol actie, evenals een rechtszaaldrama, en zal ongetwijfeld een hit worden bij Marvel-fans.

 

Tot nu toe waren de reacties op de trailers positief, en veel mensen waren enthousiast om She-Hulk in actie te zien. De serie ziet eruit alsof het een geweldige aanvulling zal zijn op het reeds bestaande Marvel Cinematic Universe, en we kunnen niet wachten om te zien wat het voor ons in petto heeft.

Daredevil in She-Hulk

Het is bevestigd dat Charlie Cox zijn rol als Daredevil zal hernemen in het eerste seizoen van She-Hulk. Het is niet bekend in hoeveel afleveringen hij zal verschijnen, maar er wordt gezegd dat zijn verhaal verweven met dat van She-Hulk.

 

Dit is opwindend nieuws voor fans van de Daredevil-serie, die helaas na slechts drie seizoenen werd geannuleerd. Het is geweldig om te zien dat Charlie Cox nog steeds betrokken is bij het Marvel Cinematic Universe, en we kunnen niet wachten om te zien hoe zijn verhaal zal verlopen in de She-Hulk-serie.

 

We hopen dat Daredevil goede schermtijd krijgt en dat ze het potentieel dat dit zou kunnen hebben gebruiken voor een aantal goede cross-overs in de toekomst.

Bruce leert haar hoe ze haar krachten moet beheersen

Zoals eerder vermeld, leert Bruce Banner She-Hulk hoe ze haar krachten moet beheersen. Dit is iets dat in de trailers is geplaagd en het zal interessant zijn om te zien hoe het uitpakt.

 

Het is niet bekend hoe lang Bruce bij She-Hulk zal blijven, maar we hopen dat het lang genoeg is voor hem om haar te helpen grip te krijgen op haar capaciteiten. We zijn verheugd om de dynamiek tussen deze twee personages te zien, en we denken dat het een geweldige toevoeging aan de serie kan zijn.

 

Wat te verwachten van de serie

De She-Hulk-serie zit boordevol actie, drama en humor. Dit is een Marvel-show, dus je kunt alle gebruikelijke elementen verwachten die daarbij horen. Uit de trailers blijkt dat de serie erg leuk zal zijn, en we kunnen niet wachten om te zien wat het voor ons in petto heeft.

 

bron: Streamplayers