Elektro Magazijn
Image default
Auto's en Motoren

Op een eerlijke manier jouw brommobiel verkopen

Al ben je van plan je oude brommobiel te verkopen, kan het zo zijn dat je niet zo goed weet hoe je dat moet aanpakken. Daarom zullen we jou graag begeleiden bij het verkopen van jouw brommobiel. Wanneer je via ons je brommobiel gaat verkopen ben je zeker van een eerlijke prijs voor jouw brommobiel. Op onze site komen namelijk mensen die interesse hebben in een brommobiel aanschaffen, maar ook mensen zoals jij die hun brommobiel willen verkopen. Zo is er zeker genoeg vraag en aanbod naar brommobiels op ons platform. Het enige wat jij hoeft te doen is je brommobiel verkoopbaar stellen, de rest wordt door ons geregeld. 

Het verkopen van je brommobiel

Al ben je hier op deze site terecht gekomen ben je al een heel eind bij het verkopen van je brommobiel. Het enige wat je nu namelijk nog hoeft te doen is je brommobiel verkoopbaar stellen. Dit gaat geheel zonder gedoe. De eerste stap is het doorgeven van het kenteken en het merk van je brommobiel. Wanneer je dat hebt gedaan is het voor ons interessant als je de kilometerstand doorgeeft en wat details over je brommobiel. Al heb je dat allemaal gedaan vragen we alleen nog om je contactgegevens. Binnen enkele ogenblik nemen we dan contact met je op een gaan we dan aan de slag om je brommobiel te verkopen. 

Verschillende mogelijkheden

Bij ons krijg je twee keuzes al hebben we het over een brommobiel verkopen. De eerste optie is dat wij persoonlijk naar je toe komen om vervolgens een eerlijk bod uit te brengen. Dan zullen wij de brommobiel van je overkopen. De andere optie is dat we jouw brommobiel online op onze site zetten om vervolgens op te zoek te gaan naar potentiële klanten. Wanneer je je brommobiel bij ons gaat verkopen ben je in elk geval zeker van een eerlijke prijs.