Elektro Magazijn
Image default
Bedrijven

Hiermee kan Elektricien Nijmegen 024 je van dienst zijn

Voor een groepenkast vervangen, meterkast vervangen, stopcontacten vervangen of het aanleggen van een groepenkast, meterkast en stopcontacten kan je altijd contact opnemen met Elektricien Nijmegen 024. Elke dag zijn er meerdere elektriciens actief in dienst die klaarstaan voor alle werkzaamheden. Maar waarom is het goed om je meterkast te laten vervangen? En kan Elektricien Nijmegen 024 nog met andere klussen helpen? Hieronder is dat allemaal te vinden.

Meterkast of groepenkast laten vervangen

Je meterkast kan je zien als het hart van je elektrische installatie. In je meterkast komt namelijk alle stroom binnen, de stroom wordt weer vervoerd naar de groepenkast en vanuit hier wordt de stroom weer verdeeld over alle groepen en apparaten. Omdat deze twee installaties zo belangrijk zijn is het ook noodzakelijk om ze goed te onderhouden en als het nodig is te vervangen. Het vervangen van je meterkast of groepenkast is nodig als er regelmatig stroomstoringen optreden, door ouderdom of door schade. Ook door overbelasting van de groepenkast is het vaak noodzakelijk om je groepenkast te vervangen. De groepenkast kan maar een maximale hoeveelheid stroom leveren aan alle groepen, is dit meer dan ontstaat er dus overbelasting. 

Stopcontacten of elektra vervangen

Ook voor een wat makkelijkere klus aan elektra kan je al snel de hulpvragen van Elektricien Nijmegen 024. Een stopcontact vervangen of elektra vervangen is voor een gemiddelde klusser niet heel ingewikkeld maar Elektricien Nijmegen zorgt er altijd voor dat dit veilig, snel en heel deskundig wordt uitgevoerd. Bij fouten of schade ontstaan er dus stroomstoringen die regelmatig kunnen optreden.

Last van stroomstoringen of kortsluitingen?

Ook voor het verhelpen van je stroomstoringen of kortsluitingen kan je altijd Elektricien Nijmegen 024 inschakelen. Het inschakelen van Elektricien Nijmegen kan ook midden in de nacht of op de vroegste ochtenden, dit komt omdat ze beschikken over een hele unieke 24/7 spoedservice bij stroomstoringen of kortsluitingen.