Elektro Magazijn
Image default
Bedrijven

Veelgemaakte fouten bij het maken van een website

Het is schrikbarend, hoeveel mensen fouten maken met een website. Fouten die zorgen voor kosten die niet terugverdiend worden. Fouten die je liever niet wil maken. Hoe zit het eigenlijk met jouw website? Er zijn genoeg mensen die al dan niet terecht boos zijn op de webdeveloper. Blijkbaar zijn er verwachtingen niet uitgekomen. Dat gebeurt vaker dan je denkt. Ben jij benieuwd naar die veelgemaakt fouten bij het maken van een website? Lees dan verder.

De verwachtingen worden niet concreet gemaakt

Het is leuk dat je van alles van een website verwacht. Maar, heb je dit ook goed besproken met de webdeveloper? Natuurlijk is het ook belangrijk dat je een webdeveloper hebt, die de vraag achter jouw vragen ook hoort. Maar je hebt zelf ook een helder beeld nodig. Wees dus duidelijk en concreet over wat jij wil. Wil je minimaal zo’n 800 bezoekers per maand of wil je een visitekaartje als website? Dat soort zaken.

Te veel aandacht voor de vormgeving

Soms wordt het resultaat van vormgeving zwaar overschat. Natuurlijk wil je een goede indruk maken. Maar als het aankomt op bijvoorbeeld het verhogen van het aantal bezoekers, dan heb je vaak meer aan goede teksten, Google Ads en linkbuilding. De aandacht die er aan vormgeving wordt besteed, kan dan niet gaan naar andere zaken. Dit kan een website te duur maken of niet effectief.

Voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten

Dit zie je in meer branches. Onthoud goed dat goedkoop vaak duurkoop is. Het is voor een webdesigner ook niet prettig om onder de prijs te werken. Dit motiveert niet en zorgt ook sneller voor afraffelwerk. Wil je dus een goede website? Betaal er dan ook naar.

Tandarts website laten maken

Als tandarts website laten maken, is anders dan als schilder een website laten maken. Als een tandarts website wil laten maken, zijn opties zoals bijvoorbeeld makkelijk een afspraak maken en mogelijk een koppeling met de klantendatabase van belang. Voor een schilder is een digitaal systeem voor afspraken niet nodig. Dan volstaat het plaatsen van contactgegevens en een contactformulier op de website.

Wil je dus als tandarts website laten maken? Kies dan voor een webdesigner of een webdesignbureau die hier ervaring mee heeft.

https://medifactor.nl/website-voor-tandartsen