Elektro Magazijn
Image default
Bedrijven

Winkelstellingen

Opbergstelling – waar te beginnen Ga je een winkel (opnieuw) inrichten en heb je hulp nodig bij het inrichten van dit pand? Of wil je aanpassingen doen in jouw magazijn? Bij Stellingdiscounter.nl ben je aan het juiste adres voor de beste hulp en een groot assortiment aan producten om jouw winkel, outlet, archief of magazijn in te richten. Op deze manier wordt het eenvoudig om uw winkelstelling te organiseren, de juiste onderdelen te bestellen en te zorgen dat u voldoende opbergruimte kunt creëren.

Ons assortiment
Voor uw ideale opbergstelling hebben wij diverse producten in ons assortiment. Zo hebben wij voor uw winkelstelling toppers, diverse onderdelen en meerdere accessoires. Maar dat is niet alles. U kunt ook geheel zelf uw winkelstelling samenstellen. Op deze manier krijgt u een opbergstelling die helemaal past bij uw smaak en uw wensen.

Metaalafwerking
Bij stellingdiscounter.nl zijn wij gespecialiseerd in de afwerking van metaaldelen die zeer uniek zijn. We leveren niet alleen afwerkingen in RAL-kleuren (een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren). Ook kunnen wij zorgen voor een afwerking in messing-look, gebruineerd messing, zilver antiek, old steel-look of een andere afwerking. Mocht u in deze optie interesse hebben, dan kunt u gerust vragen naar onze mogelijkheden!

Montage handleiding
Bij ons kunt u niet alleen de benodigde onderdelen voor uw winkelstelling kopen, maar kunt u ook lezen hoe een stelling op de juiste manier in elkaar moet worden gezet. Zo komt u niet in de knoei tijdens het monteren. In onze handleiding staat niet alleen tekst, maar vindt u ook bij elke stap een foto waarbij de handeling wordt weergeven. Zo wordt het monteren kinderspel en kan iedereen dit doen. Mochten er alsnog onduidelijkheden zijn of blijkt u onderdelen te kort te komen? Dan kunt u altijd contact opnemen via de contactpagina op onze website of kunt u ons bellen.

Sale
Onder het kopje ‘Sale’ op onze website kunt u afgeprijsde artikelen vinden die een mooie aanvulling kunnen zijn in uw winkel, outlet, archief of magazijn. Denk hierbij aan accessoires waar u items kunt tentoonstellen, maar ook aan extra opbergruimte in uw ruimte(s).

Contact
Stellingdiscounter.nl is een bedrijf zonder die u kunt bezoeken, maar u kunt altijd contact opnemen met ons via de contactpagina op onze website. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Enschede, Overijssel. Het bedrijf is een onderdeel van Nijland Project- en Winkelinrichting B.V., waar vakmensen werken met jarenlange ervaring in dit werkveld.