Elektro Magazijn
Image default
Electronica en Computers

Gamen hoeft niet duur te zijn

Als je zegt dat gamen niet duur hoeft te zijn, zeggen al veel mensen: ‘’onzin!’’. Dat is begrijpelijk, want om te kunnen gamen heb je als allereerste een game console nodig, dit kan een Playstation of Xbox zijn.  Een game console kost natuurlijk al veel geld en als je dit eenmaal hebt aangeschaft, moet je natuurlijk ook een goede game headset hebben om met je vrienden te kunnen praten. Zo’n game headset kost ook al gauw rond de 50 euro. In deze blog leggen we je uit hoe je het beste geld kan besparen op gaming accessoires en games….

Prijzen vergelijken

 

Waarom Gamen als het zo duur is? Nou, voor vele mensen is het gewoon een ‘’relax momentje’’.  Vaak is het belangrijk om gaming accessoires te kopen op webwinkels die gespecialiseerd zijn in het onderwerp ‘’gamen’’, want dit soort webwinkels bieden vaak goedkopere producten aan dan de ‘’algemene webwinkels’’. Het beste wat je eigenlijk kan doen, is het vergelijken van prijzen op Google Shopping en/of budgetgaming.nl.

 

(Let op: Het is wel belangrijk dat je op veilige sites je producten besteld!)

Webwinkel Gameplaats

 

Er zijn een paar webwinkels die voordelige en goede kwaliteit gaming producten verkopen. Een voorbeeld van zo’n webwinkel is Gameplaats (gameplaats.shop). Deze online winkel verkoopt allerlei game accessoires en games voor de Playstation, Xbox en PC tegen een goede prijs. Iedere gamer kan daar terecht met een beperkt budget. Ze bieden een snelle leveringstijd aan (1-3 dagen) en contact opnemen gaat zonder moeite via de klantenservice. Verder is het volgen van Gameplaats op Facebook & Instagram ook een echte aanrader, want op die platformen geven ze af en toe kortingsbonnen en GRATIS gaming producten weg!….