Elektro Magazijn
Image default
Financieel

Het 1 ding dat u NIET moet doen voordat u een grote lening aanvraagt

Overweegt u een grote lening aan te vragen? Zorg ervoor dat je deze financiële misstap in de maanden voor je aanvraag vermijdt.

Denk je eraan om een grote lening aan te vragen? Zorg ervoor dat u deze financiële misstap in de maanden voordat u zich aanmeldt, vermijdt.

Er komt een moment in het leven van de meeste mensen dat het nodig is om veel geld te lenen. Misschien moet je een hypotheek afsluiten om bijvoorbeeld een huis te kopen, of lenen om een auto te kopen, of een persoonlijke lening afsluiten om een andere grote aankoop te financieren of een schuld af te betalen.

Als u toch een groot bedrag moet lenen, is het belangrijk dat u de best mogelijke rente krijgt. Immers, hoe meer je leent, hoe hoger de rentelasten zullen zijn – ook als je een lening krijgt met een gunstig tarief. U wilt ook rondkijken om de beste algemene leningsvoorwaarden te vinden, inclusief tarieven, vergoedingen en terugbetalingstermijnen.

Om het allerbeste tarief te krijgen en de ruimste keuze aan kredietverstrekkers die bereid zijn u goed te keuren voor financiering, het is absoluut noodzakelijk dat u grote financiële fouten vermijdt in de tijd voorafgaand aan het aanvragen van uw grote lening. Het vermijden van financiële fouten wordt hier https://geld-lenen-zonder-bkr.com/ stap voor stap omschreven.

Wat is de belangrijkste fout die u moet vermijden voordat u een grote lening aanvraagt?

Hoewel er veel grote financiële fouten zijn die uw vermogen om een lening tegen gunstige voorwaarden te krijgen in gevaar kunnen brengen, is er één grote fout die een grote impact kan hebben en die veel te vaak voorkomt: een creditcard gebruiken.< /p>

Het maximaliseren van een creditcard kan verleidelijk zijn als je op het punt staat een huis te kopen. Je hebt tenslotte misschien een heleboel nieuwe meubels nodig voor je nieuwe woning. Je kunt ook maximaal een kaart halen voor autoreparaties voordat je uiteindelijk besluit om de kogel door te hakken en een ander voertuig te kopen. Of u kunt maximaal een creditcard gebruiken voordat u besluit een persoonlijke lening af te sluiten voor schuld consolidatie.

Helaas kan uw maximale kredietkaart u de mogelijkheid kosten om die hypotheek, auto lening of persoonlijke lening aan te vragen die u hoopte te krijgen. Of het kan uw lening veel duurder maken. Het is zelfs zo schadelijk voor uw vermogen om een gunstige financiering te krijgen, dat u dit gewoon nooit zou moeten doen voordat u veel geld hebt geleend.

Waarom is het zo’n slecht idee om een creditcard te gebruiken voordat je een grote lening aanvraagt? Hier zijn een paar belangrijke redenen. Deze informatie is afkomstig van https://minilening-zonder-bkr.nl/. Bekijk hier voor een uitgebreidere toelichting. 

Uw maximale out-card kan grote schade toebrengen aan uw kredietscore

Veel factoren spelen een rol bij het bepalen van uw kredietscore, maar uw kredietgebruiksratio is de tweede belangrijkste factor na betaling geschiedenis. Dit is een verhouding die de hoeveelheid gebruikt krediet meet ten opzichte van het beschikbare krediet. Als u meer dan 30% van uw beschikbare tegoed gebruikt, zal uw score eronder lijden. Als u uw kredietgebruiksratio laag houdt, zal uw score hoger zijn.

Een maximale creditcard kan een verrassend ernstige impact hebben op uw kredietscore. Volgens myFico zou een credit score van 793 zelfs tot 128 punten kunnen dalen vanwege het maximaliseren van een creditcard en een score van 607 zou kunnen dalen tot bijna 50 punten.

Als uw score zo veel daalt, kan dit u naar een hoger risiconiveau brengen. Er zullen minder kredietverstrekkers bereid zijn u een lening te verstrekken, waardoor u minder keuze heeft in leenvoorwaarden. En u krijgt waarschijnlijk alleen leningen aangeboden met een veel hogere rente dan u zou hebben betaald als u uw tegoed laag had gehouden.

Het kan ook uw schuld/inkomen-ratio schaden

Letters kijken naar uw kredietscore wanneer ze beslissen of u veel geld mag lenen. Maar ze kijken ook naar uw verhouding tussen schulden en inkomen. Dit is het bedrag aan schulden dat u draagt in verhouding tot uw inkomen.

Verstrekkers vergelijken maandelijkse schuldbetalingen met maandelijks inkomen. Als uw schuld een te hoog percentage van uw inkomen beslaat, wordt u ofwel niet goedgekeurd voor een lening of wordt u alleen goedgekeurd tegen een veel hogere rente.

Helaas betekent een maximale creditcard dat u een hoger schuldsaldo heeft en dat uw minimale maandelijkse betalingen hoger zijn. Uw hogere schuld / inkomensratio zal ook uw kansen op goedkeuring van een lening beïnvloeden, waardoor uw keuze van geldschieter mogelijk wordt verkleind en wat resulteert in een hogere rente op uw lening, die u dan voor een zeer lange tijd zult betalen.

Laat een creditcard met het maximale bedrag uw kansen om de best mogelijke lening te krijgen niet vernietigen

Het maximaliseren van een creditcard lijkt misschien niet zo’n groot probleem. Maar als het uw persoonlijke lening, autolening, hypotheek of andere grote schuldbron duurder maakt, zult u er spijt van krijgen. U kunt nog vele jaren veel meer rente betalen.

Houd uw kredietgebruiksratio ruim onder de 30% in de tijd voorafgaand aan het lenen voor andere dingen, en u zult veel beter af zijn in de lange termijn.

https://minilening-zonder-bkr.nl/leningen-aanvragen/19000-euro-lenen/