Elektro Magazijn
Image default
Industrie

Machines kopen voor de maakindustrie bij Crooijmans Machines

Crooijmans Machines voor de industrie en werkplaats is dé specialist op gebied van professionele machines voor de maakindustrie. 

Investeren in industriële apparatuur

Voor het bewerken en persen van metaal op grote schaal zijn professionele industriële apparaten noodzakelijk, zoals een hydraulische werkplaatspers en metaaldraaibank bijvoorbeeld. Echter, de aanschaf van dergelijke apparatuur betekent een forse investering. Vanzelfsprekend wil je als bedrijf alleen in de meest hoogwaardige apparatuur investeren wat een lange levensduur kent en optimaal blijft presteren. Hiervoor zijn bedrijven bij Crooijmans aan het goede adres. 

Advies over uw aankoop

Het is belangrijk om u goed te laten informeren over de vele type en modellen werkplaatpersen en metalendraaibanken. Zo zijn er verschillende gerenommeerde merken verkrijgbaar en zijn er modellen op de markt die elk hun eigen drukkracht kennen en overige specifieke eigenschappen. Om tot de juiste aankoop te komen kunt u vertrouwen op het advies van het vakkundige team van Crooijmans Machines

Functie werkplaatspers

De hydraulische werkplaatspers is noodzakelijk voor het drukken van staalplaten of aluminium rollen bijvoorbeeld. Werkplaatspersen zijn er in drukkrachten van 15 ton tot wel 300 ton en verschillende opties hier tussen in. 

Functie Metaaldraaibanken

Met de metaaldraaibank kunnen cylindervormige metalen objecten worden bewerkt, doordat deze met een hoge snelheid roteren en hierdoor bewerkt kunnen worden met een staande beitel. Op deze wijze kunnen er bijvoorbeeld handgrepen en knoppen worden gemaakt met een glad oppervlak.

Meer weten? Bezoek de website van Crooijmans Machines en maak snel een afspraak voor het juiste advies op maat, zodat uw bedrijf de juiste investering doet. 

 

https://www.crooijmansmachines.nl/