Elektro Magazijn
Image default
Electronica en Computers

Betaalbaar een All in One computer kopen

Betaalbaar een All in One computer kopen

Wij hebben de 24 Inch HP All in One computer uitgelicht als betaalbaar voor de mensen die een nieuwe PC gana kopen. Het is een slank model wat ook nog eens voorzien is van luidsprekers, waardoor je deze niet extra erbij hoeft te kopen. Dit is een scherm en computer in een en daardoor neemt het ook minder ruimte in beslag. Tevens wordt hij geleverd met een muis en toetsenbord, dus je kunt direct aan de slag.

Tevens is het ook nog eens een snelle computer, want hij beschikt over een AMD Ryzen 5 processor, die vooral goed is voor de grafische apps. Daar bovenop heeft hij ook nog 8GB werkgeheugen wat je vandaag de dag ook echt nodig hebt voor het streamen van video’s of het bewerken van foto’s. Daarnaast is ook voorzien de nieuwste versie van Windows 11 waarmee je direct aan de slag kan.

Qua opslag is het voor de meeste mensen voldoende de 512 GB SSD. Eventueel zou je dit later nog kunnen uitbreiden, maar dat bespreken we verderop in dit blog. Er zitten 3 USB poorten op de computer waarmee je bijvoorbeeld een toetsenbord, muis of andere randappratuur kunt aansluiten. Tevens zit er ook een HDMI out poort op zodat je eventueel een tweede scherm kunt aansluiten.

De opslag uitbreiden met een externe harde schijf

Eventueel kun je de opslag van deze All in one Computer ook uitbreiden met de Samsung Externe harde schijf 2TB. Wij raden je deze specifieke schijf aan omdat hij beschikt over een hoge lees en schrijfsnelheid. Hierdoor hoef je niet lang te wachten als je iets opslaat of verplaatst naar deze schijf. Bovendien merk je ook met het lezen van de bestanden dat hij super snel werkt. Hij is ook nog eens gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de levensduur erg hoog is.