Elektro Magazijn
Image default
Media

Zet jouw bedrijf in de spotlight met een promotiefilm

Zet jouw bedrijf in de spotlight met een promotiefilm

Jouw bedrijf mag gezien worden. Een promotiefilm is een ideaal medium om dit te doen. Door video toe te voegen aan jouw marketingstrategie geef je jouw marketing een flinke boost. Net als het imago van jouw bedrijf. Nu kun je zelf in de weer gaan met een mobiel of camera, maar wij adviseren om dit door een ervaren videoproductie bedrijf te laten doen. Een professionele partij die hier veel ervaring mee heeft is videomarketingbureau ZoomWorks.

Jouw promotiefilm laten maken door een ervaren team

De digitale marketeers en audiovisuele specialisten van ZoomWorks weten precies hoe ze jouw promotiefilm tot een succes kunnen maken. Ze weten wat werkt én wat niet werkt, kunnen in korte tijd tot de kern komen en weten jouw verhaal te vertalen naar pakkende beelden die passen bij jouw bedrijfsidentiteit. En niet geheel onbelangrijk, het team is ook nog eens hartstikke leuk! ZoomWorks houdt van persoonlijke communicatie, denken met je mee en schakelen snel. Zodat iedereen enthousiast is én blijft. En er uiteindelijk een promotiefilm ligt waar iedereen blij van wordt.

Wat kost een promotiefilm?

Iedere promotiefilm is maatwerk, wat betekent dat ook iedere prijs maatwerk is. Gemiddeld kost een promotiefilm laten maken zo tussen de 3.000 en 7.000 euro. Maar je kunt het zo gek maken als je wilt, of juist wat simplistischer maken. Voor ieder budget is er wat wils. De factor met de grootste invloed op de prijs? De hoeveelheid arbeidsuren die ZoomWorks aan jouw promotiefilm moet besteden.

Hoe lang duurt een promotiefilm laten maken?

Ook hier geldt: een promotiefilm is maatwerk. De doorlooptijd verschilt dus ook per productie. Over het algemeen moet je denken aan een traject tussen de vier en zes weken, maar het kan sneller. Óf langzamer. Dat heeft alles te maken met hoe snel ZoomWorks met jou kan schakelen. Hoe eerder jij reageert, hoe eerder zij verder kunnen, hoe sneller jouw promotiefilm af kan zijn. Maar opnieuw: iedere productie is anders, dus het ligt ook aan de omstandigheden.

Meer informatie over een promotiefilm?

Wil je meer weten over een promotiefilm of andere videoproductie laten maken? Of misschien denk je wel aan een animatie en wil je je laten adviseren? Alles kan. Neem contact op met video- en animatiebedrijf ZoomWorks en ze helpen je graag verder!

https://zoomworks.nl/promotiefilm-laten-maken/