Elektro Magazijn
Image default
Zakelijke dienstverlening

De uiteenlopende toepassingsmogelijkheden van een automatische deuropener

Een automatische deuropener kan voor uiteenlopende situaties ingezet worden. Zo is deze opener ideaal voor woningen van mindervaliden. Zij hoeven dan niet naar de voordeur te gaan om deze te openen, maar kunnen deze op afstand opendoen. Ook hoeven ze zo niet aan de deur te trekken bij thuiskomst. Op die manier krijgen ze dus veel vrijheid terug. Ook voor andere situaties biedt een automatische deuropener uitkomst. Zo kunt u deze openers in een appartementencomplex inbouwen, zodat elke bewoner de voordeur kan openen wanneer hij of zij dat wenst. Daarnaast kan zo’n opener ingezet worden voor bedrijfspanden in allerlei soorten en maten – van winkels tot kantoren – om de toegang tot uw pand te beveiligen. Wanneer u de opener bijvoorbeeld combineert met een pasjessysteem bepaalt u eenvoudig wie zich wel en niet toegang tot de ruimte kan verschaffen.

Een veelzijdige deur die ruimtebesparend werkt

Er is nog een veelzijdige deuroplossing die u kunt kopen: schuifdeuren. Net als een automatische deuropener kan dit type deur in uiteenlopende situaties worden ingezet. Zo zijn schuifdeuren ideaal in ruimtes met wat minder ruimte voor een openslaande deur. Zo’n schuifdeur kan dan een vouwdeur zijn die zich invouwt wanneer deze opengeschoven wordt, maar uiteraard kunt u ook simpele rechte schuifdeuren kopen om plaats te besparen. Daarnaast worden schuifdeuren vaak gebruikt voor de toegang naar winkels en supermarkten, vaak in combinatie met een sensor die de deur automatisch laat opengaan wanneer er iemand naar binnen wil lopen. De mogelijkheden zijn dus haast eindeloos. Zeker wanneer u ervoor kiest om uw schuifdeuren bij een specialist als dormakaba te kopen.

Neem contact op met deze expert in deuroplossingen

Of u nu interesse heeft in een automatische deuropener, schuifdeuren, beide of een andere deuroplossing – bij dormakaba vindt u zeker wat u zoekt. Neem contact op met de vriendelijke medewerkers en bespreek uw wensen met hen. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die hier het best op aansluiten.