Elektro Magazijn
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ladderinspectie aan uw reformladder laten uitvoeren door dé specialist op dit gebied

Elk jaar vinden er tienduizenden arbeidsongevallen plaats. Een deel daarvan heeft te maken met een val van hoogte, bijvoorbeeld van een ladder of steiger. Bovendien behoort een val van een ladder, trap of steiger tot de meest ernstige ongelukken die in ons land plaatsvinden. Het komt vooral voor in de industrie, bouw, handel, vervoer en opslag. Door uw multifunctionele reformladder bij een betrouwbare specialist aan te schaffen en daar ook inspectie door te laten uitvoeren, verkleint u de kans op ongelukken.

Waardoor vinden ongevallen plaats?

Een val van een trap of een ladder kan veel verschillende oorzaken hebben. Niet zelden heeft dit te maken met het verkeerd plaatsen van de ladder of een gebrekkig oog voor veiligheid. Ook een verlies van evenwicht kan tot een val leiden. Alhoewel menselijke fouten voor een groot deel bijdragen aan het totale aantal ongevallen, worden de risico’s aanzienlijk kleiner wanneer er een reformladder van hoge kwaliteit wordt gebruikt. Dit type ladder kan zowel als vrijstaande schuifladder als A-ladder worden ingezet.

Opsporing van defecten, slijtage en ontbrekende onderdelen

Bij ZARGES in Tilburg koopt u uitsluitend kwalitatief hoogwaardige reformladders. De medewerkers van het bedrijf voorzien u bovendien graag van adviezen omtrent gebruik, waaronder het veilig betreden van de ladder. Ook bent u bij deze van oorsprong Duitse producent aan het juiste adres voor ladderinspecties. Daarbij wordt nauwkeurig gekeken naar mogelijke defecten, slijtage en ontbrekende onderdelen. De inspecties worden uitgevoerd door competente en ervaren medewerkers.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

ZARGES in Tilburg is een bedrijf dat duurzaamheid geen moment uit het oog verliest. Niet alleen op de reformladder van deze producent, maar ook op elk ander artikel kunt u jarenlang vertrouwen. Duurzaamheid beoogt de specialist in klimmaterialen niet alleen wat betreft het milieu, maar ook wat betreft klantrelaties te waarborgen. De medewerkers zijn u dan ook graag van dienst: persoonlijk, online of telefonisch. Of het nu gaat om een standaardartikel of een toepassing op maat, maakt daarbij geen verschil.

https://www.zarges.com/nl/