Elektro Magazijn
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak gebruik van de diensten van echte cybersecurity-experts

De laatste jaren is cybercriminaliteit fors toegenomen. Uw bedrijfsnetwerk is daarom kwetsbaar voor hackers, phishing of andere vormen van datadiefstal. Hackers weten vaak precies hoe ze systemen binnen moeten dringen, waardoor standaardoplossingen als een goede firewall of antivirussoftware helaas niet voldoende zijn. Gelukkig zijn er diverse cybersecurity-experts te vinden die u helpen om een waterdicht bedrijfsnetwerk te realiseren. Een dergelijk bedrijf is Rootsec, gevestigd in Almere. Voor een oplossing voor uw ICT-omgeving is dit een absolute aanrader. Laat u verrassen door de oplossingen op maat!

Ontdek de uitgebreide service en dienstverlening

Rootsec is een voorloper op het gebied van netwerkbeveiliging in Nederland. Zij begrijpen als geen ander dat iedere klant of casus anders is en bieden daarom oplossingen op maat aan. De diensten en service worden daarom op uw bedrijf en netwerk afgestemd. Zo bent u verzekerd van maatwerk. U maakt onder andere gebruik van diensten op het gebied van vulnerability management, beveiliging tegen ransomware en phishing-security. De cybersecurity-experts van dit bedrijf hebben brede kennis en ervaring om een waterdicht netwerk te realiseren. Daarnaast voert het bedrijf diverse tests uit om de beveiliging van uw netwerk te testen. Aan de hand van de hacktest en virusscan weet u precies wat de zwakke punten binnen uw netwerk zijn, die u zo eenvoudig kunt verhelpen.

Neem contact op met dit bedrijf voor advies op maat

Wilt u gebruikmaken van de diensten van deze cybersecurity-experts? Of wilt u weten wat de zwakke plekken zijn binnen uw netwerk? Neem dan contact op met Rootsec om uw aanvraag te bespreken. Zo weet u direct wat deze specialist voor u kan betekenen. Zij beantwoorden graag uw vragen en helpen u aan een oplossing voor uw netwerk op maat. Houd hackers buiten de deur en zorg voor een veilige (digitale) werkplek met de diensten en service van deze expert.