Elektro Magazijn
Image default
Aanbiedingen

Dit is waarom de Hyundai IONIQ 5 een populaire leaseauto is

Nederland heeft meer dan 1,2 miljoen leaseauto’s. Een steeds groter wordend gedeelte is elektrisch. Mede door stimulatie vanuit de overheid kiezen leaserijders steeds vaker voor een elektrische leaseauto. Zo heeft de leaserijder van een elektrische leaseauto een lagere bijtelling en zijn er voor bedrijven die een elektrische auto aanschaffen diverse subsidies beschikbaar. Doordat de prestaties van de elektrische voertuigen ook steeds beter worden, kunnen ze vandaag de dag nog beter concurreren met benzine- en dieselauto’s. Eén van deze elektrische auto’s die populair is onder de leaserijders is de Hyundai IONIQ 5 en dat is niet zo zonder reden, in deze blog leggen we je uit waarom de Hyundai IONIQ 5 een populaire leaseauto is.

Indrukwekkende prestaties van de Hyundai IONIQ 5

De Hyundai IONIQ 5 staat bekend om zijn unieke prestaties. Zo is de actieradius van de Hyundai IONIQ 5 met een accupakket van 73kWh 481 kilometer (WLTP) en met een klein accupakket van 58kWh 384 kilometer (WLTP). Daarbij komt dat de accu met een 800V oplader utrasnel oplaadt. Binnen vijf minuten aan de snellader heb je alweer een actieradius van 100 kilometer. Binnen 18 minuten is de auto weer voor 80% opgeladen. Daarbij komt dat de accu van de Hyundai IONIQ 5 ook als accu gebruikt kan worden. Door de innovatieve V2L-functie (Vehicle-to-load) laad je heel gemakkelijk andere apparaten en elektrische voertuigen op. 

Het unieke design van de Hyundai IONIQ 5

Het design van de Hyundai IONIQ 5 is met recht uniek en vooruitstrevend te noemen. De strakke, gestroomlijnde vormgeving is behalve erg hightech ook nog eens zeer functioneel. Zo zorgen strakke belijningen met onder andere automatisch verzonken deurgrepen voor minder luchtweerstand wat weer energiebesparend werkt. Ook over het interieur is goed nagedacht. Het accupakket is verwerkt in de vlakke vloer waardoor de binnenruimte optimaal benut wordt. Het panorama dak versterkt het gevoel van ruimte extra.

Hyundai IONIQ 5 leasen

Door zijn geweldige prestaties, unieke design en uitstekende rijcomfort is de Hyundai IONIQ 5 door leaserijders en journalisten beoordeeld als één van de finalisten van Auto van het Jaar 2022. Wil je als leaserijder een elektrische auto leasen? Dan is de Hyundai IONIQ 5 zeker een aanrader!

https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/auto/hyundai-ioniq-5/