Elektro Magazijn
Image default
Aanbiedingen

Een krachtige stofzuiger met een mooi design

Je bent ongetwijfeld bekend met Dyson. Het merk wist zich al lang geleden op de markt te zetten en blijft de voorloper op gebied van innovatief design en innovatieve technologie. Eén van de krachtigste stofzuigers is de Dyson V11. Deze is bovendien één van de minder prijzige Dysons. Met Dyson stofzuigers haal je sowieso goede kwaliteit in huis. Het is dus elke investering waard om een Dyson V11 of een andere Dyson stofzuiger te overwegen. Ze blijven niet voor niets voorloper op het gebied van stofzuigers en technologie.

Voordelen van de Dyson V11

Een Dyson V11 stofzuiger is een snoerloze stofzuiger. Daardoor ben je niet beperkt tot je stopcontact of de lengte van je snoer. Wel moet je de stofzuiger opladen. Gelukkig werkt de Dyson V11 stofzuiger met een click-in batterij. Als je een tweede batterij hebt, kun je dus gerust door met stofzuigen. Zo’n batterij kan ongeveer een uur zuigen. De Dyson V11 past zichzelf aan om de juiste zuigkracht te gebruiken. Zo kun je ook nog efficiënt zuigen. Op het scherm van de Dyson V11 stofzuiger zie je informatie over de zuigkracht en hoe lang je nog kunt zuigen. Je bent dus precies op de hoogte van wat je zuigt.

Opzetstukken en accessoires

Elke Dyson komt met bepaalde opzetstukken. De V11 serie heeft meerdere stofzuigers die ieder met verschillende opzetstukken komen. Je kunt ook opzetstukken bijkopen voor je Dyson V11 stofzuiger. Meestal ben je natuurlijk goedkoper uit met een complete set dan met aparte opzetstukken. Het is maar net wat je nodig hebt om jouw huis zo schoon mogelijk te zuigen.