Elektro Magazijn
Image default
Bedrijven

Alles over Fairybells!

In deze blog kom je alles te weten over fairybells en waarom fairybells veel worden gebruikt rondom de feestdagen. Fairybells zijn vrij nieuw, waardoor er bij veel mensen al vraagtekens tevoorschijn komen. De meeste mensen weten dus in eerste instantie niet wat een fairybell is, totdat ze er daadwerkelijk een zien. Fairybells zijn een mooie toevoeging als versiering aan je tuin, deur of muur!

Wat zijn fairybells?

Een fairybell is een kerstboom die licht geeft door aan elkaar gekoppelde LED verlichting. De fairybell kan gekoppeld worden aan een paal of vlaggenmast. De LED verlichting van de fairybel zorgt voor een prachtig effect in het donker. Wanneer er meerdere fairybells naast elkaar staan en licht geven, geeft jou dit het échte kerstgevoel. Als je geen vlaggenmast in huis hebt is dat niet erg! Je zou een deelbare mast aan kunnen schaffen om hier de fairybell aan te bevestigen. Ideaal aan een fairybell is dat ze tegen regen/sneeuw kunnen. Ideaal dus voor in je kersttuin en dus leuke kerstverlichting voor buiten.

Waarom een fairybell?

Fairybells zijn erg makkelijk om op te zetten. Binnen enkele minuten kan je een fairybell opzetten. Je hoeft de fairybell dus alleen maar op te hangen aan een vlaggenmast. Nadat je dit hebt gedaan heb je een lichtbron die je tuin goed kan verlichten. Door de fairybell haal je nog meer het kerstgevoel en de kerstsfeer naar je prachtig versierde tuin. Door meer fairybells naast elkaar te zetten, creëer je nog mooiere effecten.

Meer over de fairybell:

Fairybells zie en hoor je de laatste tijd erg vaak. Je hebt wellicht nog allemaal vragen over dit product. In dit kopje gaan wij wat meer vertellen over de fairybell en hiermee verbreed je ook nog eens je kennis! De fairybell is sinds 2018 niet meer te ontwijken in Nederland. Voorheen bestond er al iets soortgelijks, maar tegenwoordig is de fairybell helemaal vernieuwd en ge-update voor een betere gebruikservaring en levensduur. De voordelen van fairybells zijn dat ze duurzaam zijn, je kan ze snel opzetten en het product gaat jaren mee als je er een beetje voorzichtig mee omgaat.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kerstverlichting/