Elektro Magazijn
Image default
Bedrijven

De Justfog Q16

Wanner je thuis bent in de wereld van e-sigaretten dan zegt de Justfog Q16 je misschien wel wat. Wanneer je hier niet in thuis bent, wordt het je nu waarschijnlijk wel duidelijk dat de Justfog Q16 een e-sigaret is. Dit is een e-sigaret die zeer geschikt is voor de beginner, maar ook voor degene die meer ervaren is. Doordat de e-sigaret zo gebruiksvriendelijk is, is het dus mogelijk dat iedereen hem kan gebruiken. Deze e-sigaret heeft een air flow die kan worden ingesteld met de air flow-ring. Er is zelfs een anti-spit systeem in deze e-sigaret te vinden. Dit is heel erg fijn, want tijdens het dampen kan er dan geen e-liquid in je mond komen. De Q16 coils moet je na het ontvangen van het product wel zelf erin schroeven. Zorg dat je dit doet, want anders dan zal de e-liquid gaan lekken en dat wil je niet.

 

De tank

Wat er wordt meegeleverd met deze e-sigaret is een tank voor de e-liquid. Er kan 1.9 liter e-liquid in en op de onderkant zot een luchttoevoerring die je kan afstellen zoals je hem zelf fijn vindt. Zo bepaal je tevens de zwaarte van je trekken. De Q16 coils gaan onderin de tank. Afhankelijk van of je de e-sigaret hebt in de beginner variant of de gevorderde variant zit er in de bovenkant wel of geen filter. Als je de beginner variant hebt dan zit deze er altijd in, zodat je geen e-liquid in je mond krijgt tijdens het dampen. Je mondstuk is dan eigenlijk vervangen voor een driptip. Het dampen wordt zo makkelijker.

 

Batterij

De e-sigaret gaat ongeveer een dag mee zonder dat je deze hoeft op te laden. Op de batterij zijn twee knopjes te vinden zodat je de voltage kan aanpassen. Hoe hoger de voltage staat, hoe meer damp, hoe sneller de batterij leeg is. Wil je de batterij dus langer gebruiken moet je de damp lager zetten. Opladen gaat via micro-usb.

https://wizzits.com/justfog/q16/