Elektro Magazijn
Image default
Bedrijven

De productie van bedrijfskleding

Het laten produceren van bedrijfskleding kent natuurlijk ontzettend veel voordelen. Zo kan bedrijfskleding in werking treden als marketing. Ook kunt u uw medewerkers tevreden stellen met bedrijfskleding, dit zal de uitstraling richting de klant ten goede komen. Buiten dat is het ook nog eens ontzettend fijn om uw werknemers te voorzien van de juiste kleding voor ieder type weer. Ook zal de identiteit van het bedrijf makkelijker over worden gebracht, dat is natuurlijk wenselijk. Het produceren van bedrijfskleding is een proces met onwijs veel keuzes. Om u iets op weg te helpen voordat u begint aan het productieproces van uw nieuwe bedrijfskleding geven we u in dit artikel een aantal tips die kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes binnen dit proces.

Het kiezen van de juiste kleur

De kleur van uw kleding is 1 van de eerste dingen om over na te denken bij het ontwerpen van uw bedrijfskleding. Het is belangrijk de kleuren uit uw huisstijl te gebruiken voor het ontwerp van de kleding. Vergeet niet dat het niet alleen gaat om het overbrengen van de huisstijl, maar ook om het uitstralen van professionaliteit. Wanneer een primaire kleur van uw merk een zeer opvallende kleur is kan het verstandig zijn deze kleur te combineren met een ietwat neutralere kleur om de professionele uitstraling van uw nieuwe bedrijfskleding te behouden.

Denk na over kwaliteit

Kwaliteit is misschien nog wel belangrijker dan het uiterlijk van de kleding. U wilt uw medewerkers uiteraard voorzien van goede kleding, uw medewerkers zijn immers het uithangbord van uw organisatie. Het is dan ook belangrijk dat medewerkers tevreden zijn over de bedrijfskleding. De kleding moet natuurlijk het nodige comfort bieden, aangezien er moet worden gewerkt in de kleding. Het is verstandig medewerkers mee te laten denken over het ontwerp van de bedrijfskleding en de keuzes voor verschillende stoffen.

Het bedrukken van uw logo

Het logo van uw bedrijf mag natuurlijk niet ontbreken op uw nieuwe bedrijfskleding. Ook binnen het bedrukken van uw logo zijn er weer meerdere keuzes die u kunt maken, we nemen als voorbeeld even truien. Truien bedrukken met uw logo kan op veel verschillende manieren, u kunt het logo bijvoorbeeld op de rug, op de mouw, op de borst, op de capuchon of waar dan ook plaatsen. Truien bedrukken is dan ook heel simpel, het bedrukken van een polo shirt kent bijvoorbeeld minder opties. Het is daarom goed om vooraf na te denken waar u uw logo wilt plaatsen.

Bedrijfskleding