Elektro Magazijn
Image default
Bedrijven

Grondspots LED

Het licht van een Grondspot LED is pas zichtbaar als het reflecteert op een object zoals een boom, heg of huis. Het is een fijne warmwitte kleur die veel sfeer creëert in uw tuin. Veiligheid is natuurlijk ook zeer belangrijk zo is uw tuin verlichting op meerdere manieren veilig. Door de verlichting kunt u goed zien waar u loopt waardoor u zich niet meer stoot of struikelt. Ook schrikt het inbrekers af, want wie gaat er nou inbreken als hij of zij goed zichtbaar is. Er zijn veel verschillende Grondspots LED, zo kan er een keuze gemaakt worden in verschillende kleuren, groottes en extra’s.

Voordat u spots koopt is het belangrijk dat u weet waar u deze spots gaat plaatsen en het groot het lichtbereik van de spots moet zijn. Dit kan uw keuze beïnvloeden om voor bijvoorbeeld kantelbare spots te kiezen, dit is belangrijk omdat het anders alleen recht omhoog kan schijnen. Wellicht vind u het ook wel handig als de verlichting dimbaar is, dit bespaard niet alleen energiekosten maar het geeft ook een heel andere sfeer in uw tuin. Meestal wordt er ook bij LED verlichting een afstandsbediening aangeboden.

LED grondspot tuin ten opzichten met prikspot verlichting
LED grondspots geven een mooi geheel aan de tuin, het zijn kleine spots die bijna niet opvallen omdat ze in de grond zitten. Toch zijn ze zeer compact en geven ze meer licht dan een prikspot. Het voordeel aan prikspots is dat ze makkelijker zijn om aan te sluiten.

Voordelen van LED verlichting
Als u milieubewust bent en graag geld wilt besparen op de energierekening is LED grondspots de ideale keuzen voor u. Een LED grondspot gebruikt vergeleken met een halogeen lampen zeer weinig watt. Hierdoor betaalt u minder aan energie kosten. De levensduur van LED verlichting licht ook aanzienlijk hoger, LED verlichting kan tot wel 10 jaar mee gaan. Hierdoor bespaart u veel geld in aanschafkosten.

IP-waarde Grondspots LED
Het is belangrijk dat de verlichting waterdicht is en goed tegen invloeden van buiten af kan. Daarom wordt er aangeraden om voor een IP-waarde van 67 te kiezen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat de belichting kapot gaat.

 

https://www.euroledshop.nl/led-spots/led-grondspots.html