Elektro Magazijn
Image default
Bedrijven

Groot aanbod van houten jacuzzi’s

Een houten jacuzzi kopen is de afgelopen jaren erg in trek geraakt. Dat komt door de corona pandemie. Tijdens de lockdown was het niet mogelijk om wellness voorzieningen te bezoeken. Om toch de broodnodige ontspanning te krijgen zijn veel consumenten ertoe overgegaan om een jacuzzi in of bij huis te plaatsen. Vooral houten jacuzzi’s zijn erg populair. Dat is logisch, want een jacuzzi wordt in veel gevallen in de tuin gezet. Houten jacuzzi’s sluiten qua vormgeving uitstekend aan op het ontwerp van de tuin. Jacuzzi’s worden vaak op een vlonder geplaatst. 

Het voordeel van specialisten 

Voor de aanschaf van een houten jacuzzi kan het beste gebruik worden gemaakt van de diensten van een gespecialiseerd bedrijf, zoals te vinden op serenaspa.nl. Bij gespecialiseerde bedrijven loop je geen risico dat je een product koopt dat niet goed past bij jouw tuin of woning. Gespecialiseerde bedrijven die een jacuzzi plaatsen zorgen er ook altijd voor dat je een product koopt dat goed is geïsoleerd. Een jacuzzi kost altijd wel het nodige aan verwarmingskosten. Maar als je een slecht geïsoleerde jacuzzi aanschaft krijg je te maken met een stroomrekening van honderden euro’s per jaar. 

De prijs van een jacuzzi 

Een jacuzzi is in allerlei prijscategorieën verkrijgbaar. Het is goed om erbij stil te staan waardoor die verschillen in aanschafprijs worden veroorzaakt. Eén van de belangrijkste redenen waarom een jacuzzi goedkoop kan worden aangeboden is een minder goede isolatie. Het isoleren van een jacuzzi is een lastig, tijdrovend en kostbaar proces. Maar het is toch belangrijk om te kiezen voor een goed geïsoleerde jacuzzi, liefst een type waarbij gebruik wordt gemaakt van full foam isolatie. De kosten die je daarvoor extra betaalt verdien je heel snel terug door een lagere stroomrekening voor het verwarmen van het water van de jacuzzi.