Elektro Magazijn
Image default
Bedrijven

Welke merken vaporizer zijn er en welke past bij jou?

We hebben er vast allemaal wel eens van gehoord of je ziet ze vaak op straat; vaporizers. Wat zijn het precies en hoe werken ze? Vaporizers zijn anders dan de standaard sigaretten of sigaren die we al decennia kennen. Afhankelijk van wat je graag wil zijn er vele soorten vaporizers te vinden. Er zijn tegenwoordig dan ook al vele soorten vaporizers op de markt. Hieronder lees je welke merken vaporizer er nu op de markt zijn en welke misschien voor jou wel interessant zijn!

Airvape

De AirVape draagbare vaporizer is er in verschillende modellen en heeft een slank maar stevig ontwerp. Deze draagbare verdampers combineren convectie en geleiding om je damp razendsnel op te warmen. Het is een van de meest bekend merken van nu en is daardoor ook erg populair. Het merk biedt verschillende soorten en uitvoeringen aan, met ieder een eigen prijsklasse.

Dynavap

DynaVap is een van de meest iconische merken vaporizer op de markt. Het neemt een speciale plaats in op dit gebied, dankzij de draagbare open vlam vaporizers zonder batterijen. Dynavap vaporizers zijn ontworpen om de beste smaak en aroma te leveren door middel van een strak mechanisch ontwerp en een uniek gasafgiftesysteem. Dit maakt ook de dynavap een van de meest populaire merken van nu.

Flowermate

Afhankelijk van wat je graag wil zijn er vele soorten vaporizers te vinden. Zoals bijvoorbeeld flowermate. Maar wat maakt de flowemate vaporizer zo speciaal? Het is namelijk een van de meest populaire merken vaporizers op de markt. Ook heeft de flowermate meerdere onderdelen.

Firefly

Het merk Firefly is een vaporizer die bij kenners bekend staat om zijn geweldige producten en continue innovaties. De Firefly vormt het hart van vaporizers en biedt een ongeëvenaarde kwaliteitssmaakervaring. Ook dit merk biedt vele verschillende modellen en uitvoeringen aan.

Storm

Het merk Storm vaporizers en pennen vallen in een voordelig assortiment vaporizers op door hun uitzonderlijke kwaliteit. Het is duidelijk dat de fabrikant zich bij het ontwerpen en vervaardigen van de verdamper heeft laten leiden door drie centrale principes: compact ontwerp, discretie en betrouwbaarheid. Met het uitzonderlijke uiterlijk is het een van de meest geliefde merken onder de vaporizers.

https://www.vaposhop.nl/vaporizer-merken/dynavap/