Elektro Magazijn
Image default
Dienstverlening

Een touringcar huren bij De ReisSpecialist

Bij DeBusSpecialist kan iedereen terecht die een touringcar wil huren. Een touringcar is een echte uitkomst bij het vervoeren van veel mensen tegelijkertijd. Dit kan het geval zijn voor scholen die een schoolreisje organiseren of een verzorgingstehuis dat zijn bewoners een dagje uit gunt. De touringcars van DeBusSpecialist zijn luxe en dus geschikt voor iedereen!

Een touringcar huren voor een dagje uit

Je kunt een touringcar huren om een dagje uit te gaan met een groep mensen. DeBusSpecialist zorgt er graag voor dat dit zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Om die reden zijn alle touringcars comfortabel, representatief en veilig. Vooral veiligheid is erg belangrijk, daarom moeten de chauffeurs in dienst dan ook regelmatig op cursus of bijscholing. Op die manier wordt er geen enkel risico gelopen kan iedereen mee met een touringcar van DeBusSpecialist. Zelfs mensen die niet gemakkelijk ter been zijn, kunnen mee in de touringcars van DeBusSpecialist. In dat geval worden er aanpassingen gemaakt aan de bussen, om het gemakkelijker te maken om de bussen in en uit te komen en worden de plekken zo ingedeeld dat iedereen gemakkelijk kan zitten.

Personeelsfeest of bedrijfsuitje

Het organiseren van een personeelsfeest of bedrijfsuitje kan een heel gedoe zijn, het regelen van het vervoer is dat echter niet. Alle medewerkers kunnen namelijk gemakkelijk worden vervoerd naar de plaats van bestemming door DeBusSpecialist. Aan het einde van de avond worden de medewerkers ook weer netjes teruggebracht naar het beginpunt. Dat betekent dat al je medewerkers rustig een wijntje of biertje kunnen drinken, er hoeft namelijk niet meer gereden te worden. De bus kan zo luxe worden gemaakt als je zelf wilt. Bij de meest luxe uitvoering is de bus uitgerust met een koffie- en theebar, koelkast, dvd-speler, airco, toilet en zijdelings verstelbare stoelen voor extra brede plekken. Het is zelfs mogelijk om de stoelen in treinzit met een tafeltje ertussen op te stellen.

Duurzaamheid

Met duurzaamheid wordt uiteraard rekening gehouden. Zo rijden er taxibusjes van DeBusSpecialist op groen gas en zijn de gewone taxi’s zelfs helemaal elektrisch. Hoewel er nog geen elektrische touringcars bestaan, rijden de bussen wel CO2-arm of Co2-beperkt.