Elektro Magazijn
Image default
Eten en drinken

Boodschappen online bestellen bij de Coop

Als je boodschappen online bestelt, wil je natuurlijk dat ze snel geleverd worden. Bij Coop zorgen ze ervoor dat de boodschappen die je bestelt snel geleverd worden. Dit kan veel tijd besparen.

Vlotte bezorging

Als je boodschappen online bestelt, wil je natuurlijk dat ze zo snel mogelijk aankomen. Daarom zorgt de Coop ervoor dat dit zo snel mogelijk voor je gebeurd. Als je voor 11.00 uur je boodschappen hebt besteld, worden deze de volgende dag op het eerstvolgende bezorgmoment bij je afgeleverd.

Je moet voor 40 euro boodschappen doen voordat je een bestelling kunt plaatsen. Als je geen 70 euro aan boodschappen hebt uitgegeven maar toch je bestelling wilt bezorgen, moet je hier 4,99 euro betalen. Dit zijn de servicekosten voor het verzenden van boodschappen.

Als je boodschappen online bestelt en bezorgt, is er maar één betaalmethode. Je kunt dit doen door middel van online pinnen. Bij de Coop is het niet mogelijk om online te betalen met een credit card.

Boodschappen online bestellen en ophalen

Als je liever naar de winkel gaat om de producten op te halen, dan kan dat natuurlijk. Boodschappen kun je online bestellen en daarna afhalen bij het Coop filiaal bij jou in de buurt. De medewerkers van Coop halen het uit de winkel en plaatsen het in het door jou aangegeven filiaal. Dit maakt dat je het zelf alleen maar op hoeft te halen.

Ook zorgt de Coop ervoor dat alle producten die je bestelt op de juiste temperatuur worden bewaard. Bovendien worden alle door jou bestelde verse producten vers in de winkel geleverd. De Coop krijgt elke dag verse producten binnen. Als je producten in de winkel op haalt, weet je zeker dat deze producten ook vers zijn. Dit betekent dat wanneer je ze thuis bewaart, je ze zo lang mogelijk kunt bewaren.

Bij het ophalen van de producten kun je in de winkel betalen. Je kunt dit doen met contant geld of door te pinnen. De kosten voor het bestellen en afhalen van boodschappen zijn 2,99 euro die je voor boodschappen moet betalen. Dit zijn servicekosten.

Ga naar www.coop.nl/boodschappen en bestel je boodschappen direct online.